پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۴۹

تابش خبر داد:

کمک بلاعوض 50 میلیون ریالی به زلزله زدگان "شاج" پرداخت می‌شود

کمک بلاعوض 50 میلیون ریالی به زلزله زدگان "شاج" پرداخت می‌شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با اشاره به تخریب 80 واحد مسکونی در زلزله سال گذشته روستای شاج خراسان جنوبی گفت: علاوه بر کمک‌های قبلی دولت به هریک از صاحبان این واحدها 50 میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا تابش شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاح تعدادی از واحدهای مسکونی  مناطق زلزه زده خراسان جنوبی در روستای شاج با اشاره به اینکه خراسان جنوبی رکورد کمک رسانی به مناطق زلزله زده را داشته است، اظهارکرد:در زلزله سال گذشته خراسان جنوبی مسئولان با همدلی و دلسوزی توانستند رضایت مردمی را جلب کنند.

وی با بیان اینکه به همت خیرین تنها بازمانده یک خانواده زلزله زده روستای شاج امروز صاحب مسکن شد، بیان داشت: خانه فاطمه هشت ساله که تنها بازمانده یک خانواده پنج نفری بوده با اعتباری بالغ بر 30 میلیون تومان و در 65 متر زیر بنا ساخته شد.

استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه در زلزله سال گذشته خدمات رسانی به مردم مناطق زلزله زده در کمترین زمان ممکن انجام شد، اظهارکرد: تمام کارهای بازسازی مناطق زلزله زده خراسان جنوبی توسط خود مردم انجام شد و مسئولان و دستگاه های اجرایی تنها زیر ساختها را برای مردم فراهم کردند.

قهرمان رشید عنوان کرد: علاوه بر کمک های بلاعوض دولت به زلزله زدگان، استانداری نیز 15 میلیارد ریال کمک بلاعوض به مردم این مناطق پرداخت کرده است.

وی تصریح کرد: در زلزله سال گذشته استان دو هزار واحد مسکونی تخریب شده بود که امروز به همت مردم 500 واحد آماده سکونت است.

وی با بیان اینکه تا کنون اقدامات ارزنده ای در مقاوم سازی واحدهای روستایی استان انجام شده است، گفت: مقاوم سازی واحدهای روستایی باقی مانده با پرداخت تسهیلات به روستاییان نیز در دستور کار مسئولان استان است که نیاز به مشارکت مردم در این زمینه داریم.

 

کد خبر 2142456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha