به گزارش خبرنگار مهر این روزها با بازگشایی مدارس و تغییر رنگ فصل، بسیاری از خانوادهها بخصوص آنهایی که بچه مدرسهای دارند، به فکر خرید افتادهاند و همین تکاپوی رفت و آمد به بازار و خرید پاییزی ولولهای در شهر ایجاد کرده است.
این روزها بسیاری از مغازهداران به خصوص در مرکز شهر به جای پرداختن به سایر مشاغل به شغل لباس فروشی روی آوردهاند. در پاساژها نیز سراسر فروشگاههای لباس شیک و رنگ به رنگ خودنمایی میکنند تا بتوانند برای خود جذب مشتری کنند.
از کنار مغازههای خیابان که رد میشوید، بعضا نوشتههایی پشت ویترین ها جلب توجه می کند که خواندن برخی از آنها آدم را میخکوب میکند.
قیمت تخفیفهای 50 درصدی و 30 درصدی، که آذین مغازهها و ویترینها و مانکنهای مغازه شده تا پای مشتریان را به داخل مغازه بکشاند، اما باید دید این تخفیف بر چه اساسی معین شده و آیا واقعا وجود برگ نوشتههای تخفیف 50 درصدی و یا 30 درصدی به واقعیت به معنای تخفیف است.
اخیرا این تخفیفها و تبلیغات با درصدهای بالا توانسته مشتریان زیادی را به مغازهها بکشاند و البته فروش خوبی را عاید صاحبان این نوع مغازهها کند.
شکست قیمتها ترفندی برای فروش
چنانچه به نظر میرسد تخفیف و حراجی و شکست قیمتها نیز این روزها به ترفندی برای فروش اجناس برخی از مغازهها بخصوص لباس فروشیها تبدیل شده است، چنانکه به جای اینکه قیمتهای اصلی لباس را به تخفیف تبدیل کنند، در برخی موارد نیز حتی قیمتهایی بالاتر از ارزش کالا بر اجناس زده و سپس با خط زدن قیمت به مشتریان چنین وانمود میکنند که قیمت تخفیف داده شده بسیار پایینتر از قیمت قبلی خط خورده است.
از طرفی مردم به امید اینکه قدرت خرید بیشتری پیدا کردند و میتوانند اجناس،کالا و یا لباسی را که تا کنون توانایی قدرت خرید آن را نداشتهاند خریداری کنند، وارد چنین مغازههایی و خرید میکنند.
زینتسادات یکی از مشتریانی است که با دیدن تخفیف 40 درصدی وارد مغازه مانتو فروشی در محدوده خیابان شهدای اصفهان شده است، وی به خبرنگارمهر در خصوص قیمتهای مغازه گفت: من با دیدن تخیف 40 درصدی قیمت مانتوهای مغازه با دخترم وارد مغازه شدیم، به نظرم میآمد که نرخ قیمت این مانتوها با وجود تخفیف 40 درصدی خیلی پایین است، در حالی که با دو قیمت و با اختلاف زیادی بر روی مانتوها مواجه شدیم که به نظرم قیمتهای خورده شده به مانتوها با دوخت و جنس پارچه همخوانی ندارد،ضمن اینکه به جای اینکه قیمت قبلی باشد، به نظر قیمتهای جدیداست.
احمد یکی دیگر از رهگذرانی است که در مسیر خیابان چهارباغ به همراه همسر و دو فرزندش در حال عبور بودند و در خصوص تخفیف قیمت برخی از اجناس بازار اعتقاد دارد بیشتر این تخفیفها واقعی نیستند و فقط مشتری جمعکن هستند.
وی افزود: یک فروشگاه بزرگ در همین محدوده میدان امام حسین(ع) هست که هر دفعه اجناس خود را که عمدتا پوشاک برای همه سنین است را به حراج و تخفیف میدهد و در این زمینه نیز کلی تبلیغ میکند.
این شهروند اصفهانی ادامه دا د: البته لابهلای برخی از این پوشاک میتوان با قیمتهای خوب خرید کرد اما تخفیف واقعی که زیر قیمت باشد نیست و برای خانوادهها هم آن چندان صرفه اقتصادی ندارد چرا که بیشتر اجناس ارزان قیمت این فروشگاهها اجناس بی کیفیت بازار است و سایر اجناس هم با وجود نصب برگه تخفیف همچنان بالا و به قیمت روز بازار است، چنانکه با کمی گشتوگذار متوجه میشوی خیلی هم قیمت به صرفه نیست.
لباسهای زنانه چون سریع از مد میافتند تخفیف میخورند
رئیس اتحادیه پوشاک دوخت فروش اصفهان در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حال حاضر به دلیل وجود رکود در بازار تولیدکنندگان و فروشندگان حالت بلاتکلیف دارند چنانکه یک سری از سرمایهگذاران تولیدات پوشاک را زودتر خریداری و در انبارها نگهداری میکنند، اما همین امر هم برای برخی تولید کنندگان مقرون به صرفه نیست چرا که اجناسی همچون لباسهای زنانه سریع از مد میافتد و برای همین تخفیف میخورد.
ابراهیم خطابخش افزود: با وجود اینکه مزد دوخت و پارچه رشد قیمت داشته و خریداران پارچه مجبور به خرید نقدی شدهاند اما برخی از البسه از جمله مانتو کاهش قیمت داشته است.
هر چند، این روزها خانوادهها به دنبال خرید و فروشگاههایی میروند که کمی ارزانتر از سایرین کالاهای خود را میفروشند اما باید این نکته را در نظر داشت که دستگاههای نظارتی تا چه اندازه بر این قیمتها کنترل دارند و آیا قیمتهایی که به عنوان تخفیف به مردم عرضه میشود، همه واقعی هستند،یعنی به معنای واقعی زیر قیمت اصلی عرضه میشوند یا در نهایت ترفندی برای فروش بیشتر کالای رو دست مانده فروشندگان خط میخورند.
نظر شما