پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۴۲

سلولهای سرطان مغز انسان در بدن موش از بین رفت

سلولهای سرطان مغز انسان در بدن موش از بین رفت

دانشمندان برای نخستین بار توانستند به طور کامل سلول های سرطان مغز انسانی رشد یافته در بدن موش را از بین ببرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشکده پزشکی جان هاپکینز کشف کرده اند که چند هفته درمان با داروی مورد تایید سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA ) رشد سلول های سرطان مغز را متوقف کرده و در نهایت هیچ اثر قابل تشخیصی از سلول های تومور مغزی بیمار بالغ انسانی و رشد داده شده در بدن موش، به جا نماند.

نوع توموری که مورد هدف دانشمندان قرار گرفت در نهایت به یک زیر مجموعه از سرطان مغز گلیوبلاستوم مولتی فورم پیشرفت می کند که کشنده ترین شکل سرطان مغز و بسیار پیشرونده است.

پژوهشگران یک تومور کم مرحله گیلوما را در بدن موش رشد دادند و آن را به طور اولیه فقط با جراحی درمان کردند اما در نهایت این تومور پیشرفت کرد و به شکل یک تومور کشنده رشد یافت. احتمال جان سالم به در بردن از این سرطان بیش از گلیوبلاستوم است اما در بیماران جوان تر یعنی افراد زیر 50 ساله روی می دهد.

دانشمندان در این پژوهش جهشی را در ژن IDH1 هدف قرار دادند. این ژن نخستین بار توسط گروه دیگری از دانشمندان جان هاپکینز در سال 2008 در تومورهای مغز انسان موسوم به گلیوماز شناسایی شده بود. این جهش در حدود 80 درصد از شکل های پیشرونده سرطان مغز دیده می شود.

ژن IDH1 آنزیمی تولید می کند که سوخت و ساز سلولی را تنظیم می کند.

این محققان می گویند معمولا در آزمایشگاه وقتی می بینیم دارویی سرعت رشد تومور را کند می کند، خوشحال می شویم.

آنها می گویند هرگز انتظار نداریم تومورها پسرفت کنند اما این دقیقا چیزی است که در آزمایش های ما روی داد. این درمان به شکل شگفت انگیزی، مطلوب بر روی موش ها جواب داد.

"گریگوری ریگینز" استاد جراحی اعصاب و سرطان شناسی در دانشگاه جان هاپکینز و مجری این تحقیقات گفت: اکنون قصد داریم بررسی پارامترهای آزمایش بالینی را آغاز کنیم تا دریابیم آیا این شیوه بر روی انسان نیز کارامد است یا خیر.

 

کد خبر 2142696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha