پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۰۲

شاهین فر:

سطح کیفی جشنواره تئاتر استان اصفهان امسال افزایش می یابد

سطح کیفی جشنواره تئاتر استان اصفهان امسال افزایش می یابد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر انجمن هنرهای نمایشی اصفهان گفت: بیست و پنجمین جشنواره تئاتر اصفهان از هفت تا 10 مهرماه در مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان و تالار هنر اصفهان برگزار می شود.

احمد شاهین فر در گفتگو با مهر اظهار داشت: نمایش های "محاق" رادمهر کشانی، "ستاره سال سی ام" جواد ایزددوست، "مردگان مشغول کارند" امید نیاز، "جلد کهنه شناسنامه ام درد می کند" هاجر پورسینا، "خیال بی خیال" احسان فاضلی، "ای کاش دنیا می مرد" مرتضی طباطبایی، "پشت بوم" حسین عبداللهی، "قصه بگو یا بمیر" احسان جانمی، "سندبادنامه به روایت شبانه های شهرزاد" پویان عطایی و "ایستگاه صفر" پیمان کریمی، آثار حاضر در این جشنواره هستند.

وی افزود: پس از اعلام فراخوان جشنواره، 46 اثر برای حضور در آن اعلام آمادگی کردند که از میان این آثار، 10 اثر توسط بازبین های جشنواره شامل احمد شاهین فر، امیر صفایی پور و احمد اشرفیان تایید و به آن راه یافتند.

شاهین فر بیان داشت: سه نفر داور برای حضور در جشنواره توسط وزارت ارشاد تعیین خواهد شد که آقای پورصمیمی، یکی از آنهاست و نام دو داور دیگر هم در روزهای آینده به اداره ارشاد اصفهان اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال گذشته 35 اثر برای شرکت در جشنواره اعلام آمادگی کردند که این میزان در سال جاری به 46 اثر رسید که نسبت به سال گذشته از لحاظ کمی 20درصد افزایش داشته و آثار از لحاظ کیفی هم سطح بهتری را نسبت به سال گذشته داشت.

مدیر انجمن هنرهای نمایشی اصفهان گفت: آثار برای شرکت در این جشنواره باید قبلا اجرا شده باشد یا در نوبت اجرا قرار گرفته باشند.

 

کد خبر 2142887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha