مصطفی افضلی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: پیش از این با برگزاری جلسات متعدد در مجمع نمایندگان استان به این نتیجه رسیدیم که هر نماینده دو نامزد برای استانداری اردبیل معرفی کند تا مورد بررسی قرار گیرد که این مهم طی هفته جاری محقق شد.
وی تصریح کرد: این انتخاب براساس شاخص هایی صورت گرفت که در مجمع مورد تائید تمام نمایندگان قرار گرفته و این معیارها و شاخص ها امتیاز بندی شده بود، در نهایت نیز از بین 14 نامزد معرفی شده دیروز مجمع، پنج نفر را برای بررسی نهایی انتخاب کرد.
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توافقات صورت گرفته از بین این نفرات سه نفر به عنوان نامزدهای نهایی استانداری اردبیل به وزارت کشور معرفی خواهند شد، ادامه داد: پنج نامزد انتخاب شده باید تا روز یکشنبه آینده برنامه های کاری خود را به مجمع ارائه کنند تا مورد بررسی نهایی قرار گیرد.
وی کارآمدی، توانمندی، سوابق اجرایی به ویژه در بخش صنعت و اقتصاد، دلسوزی، انقلابی بودن، تعامل سازنده با نمایندگان، شناخت نقاط ضعف و قوت استان و ... را از شاخص های انتخاب این نامزدها برشمرد و عنوان کرد: نمایندگان علاوه بر این معیارها به توانمندی فرد معرفی شده در زمینه اقتصادی نیز توجه ویژه ای خواهد داشت.
افضلی فرد با تاکید بر اینکه بحث اقتصادی و معیشت مردم از دغدغه های نمایندگان است، افزود: بی شک انتخاب استاندار قوی و کارآمد در بحث اقتصادی، صنعت و تولید می تواند به توسعه اقتصادی و تولید ثروت در جامعه منتج شده که در این صورت اثرات و ثمرات آن به مردم برمی گردد.
وی بیان داشت: امروز مردم اردبیل استاندار ضعیف و سطح پایین نمی خواهند، این استان از رشد و توسعه مطلوبی برخوردار نبوده و نیازمند توجه بیش از پیش است، لازمه رشد و شکوفایی برخورداری از مدیران علمی، با دانش روز و کاربلد است که در راس آن باید استاندار اردبیل دارای چنین ویژگی هایی باسد.
سخنگوی اصل نود مجلس همچنین در پاسخ به این سئوال که پروسه انتخاب استانداری اردبیل تا کی ادامه خواهد داشت، متذکر شد: اعلام اسامی نهایی به وزارت کشور توسط مجمع نمایندگان استان حداکثر تا آخر هفته آینده طول خواهد کشید، البته ممکن است این روند کمتر از یک هفته بوده و اسامی نهایی زودتر معرفی شوند.
وی با بیان اینکه زمانی را نیز باید برای بررسی و معرفی استاندار اردبیل از سوی وزارت کشور در نظر گرفت، یادآور شد: قطعا پروسه انتخاب و معرفی استاندار اردبیل در مهرماه به اتمام خواهد رسید اما به احتمال زیاد این روند تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت.
نظر شما