پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۳۶

وقوع 5 فقره تصادف فوتی در محورهای مواصلاتی زنجان

وقوع 5 فقره تصادف فوتی در محورهای مواصلاتی زنجان

زنجان - خبرگزاری مهر: جانشین پلیس راه استان زنجان، از وقوع 5 فقره تصادف فوتی در محورهای مواصلاتی استان زنجان خبر داد.

سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود:  در محور اتوبان زنجان قزوین کیلومتر 9 لاین جنوبی دیروز ساعت 14,45 بعد از ظهر نیسان پاترول واژگون شد که در سر صحنه تصادف دو نفر فوت و سه نفر هم مجروح شدند و به بیمارستان اعزام شدند در حال حاضر حال مجروحان وخیم است.

وی اظهار داشت: علت اصلی وقوع این تصادف نقص فنی حادث ناشی از ترکیدگی لاستیک بوده است.

جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: همینطور در کیلومتر 33 لاین شمالی اتوبان زنجان قزوین پژو 405 واژگون شد و راننده در دم فوت کرد و دو نفر هم مجروح شدند و در این راستا علت اصلی وقوع این تصادف هم عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده است.

سرهنگ شیر محمدی تاکید کرد:  همینطور امروز ساعت دو بامداد کیلومتر 73 لاین شمالی اتوبان تبریز مابین سه دستگاه کامیون بنز خاور با دو دستگاه کشنده ولولو که عدم توجه به جلو راننده خاور باعث فوت یک نفر شد.

کد خبر 2143268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha