پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۵۹

با حضور مسئولین استانی و محلی/

حوزه علمیه خواهران گناباد در مسجد جامع دلویی افتتاح شد

حوزه علمیه خواهران گناباد در مسجد جامع دلویی افتتاح شد

گناباد - خبرگزاری مهر: حوزه علمیه خواهران پس از سالها تلاش و پیگیری با حضور مسئولین استانی و محلی و اقشار مختلف مردم شهرستان در روستای دلویی از توابع بخش مرکزی گناباد افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار گناباد پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح فاز اول این مدرسه علمیه در مسجد جامع دلویی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در عهد قاجار، خیر بزرگی به نام میرزا حسن علی بیگ یکی از اهالی روستای دلویی بوده که در منطقه گناباد نیابت حکومت و تولیت منطقه گناباد را از طرف خانم طبس عهده‌دار بوده است.

محمد صفایی افزود: میرزا حسن علی بیگ مکان فعلی مدرسه را وقف تحصیل طلاب علوم دینی می نماید و در این کار بزرگ موقوفاتی را برای اداره مدرسه علمیه دلویی وقف می کند.

وی ادامه داد: واقف زمین و بنای مدرسه که انسانی دوراندیش بوده است برای اداره مدرسه به جز دعوت از استاد یک شبانه روز از قنات جاریه دلویی به همراه اراضی آن را وقف بر مصارف طلاب این مدرسه می نماید.

صفایی افزود: نصف کل قنات مزرعه سعدآباد به همراه اراضی که وقاع در زیرپای روستای حاجی آباد است را نیز وقف بر اساتید و مدرسان این مدرسه می کند.

وی اضافه کرد: یک طاقه آب قنات بیدخت با اراضی را نیز وقف تعمیرات مدرسه می کند.

صفایی تصریح کرد: بنا به دلایلی مدرسه رو به تعطیلی می رود تا امروز که به همت خیرین و مسئولین و مردم روستا شاهد راه اندازی، احداث و افتتاح مدرسه هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در دلویی اظهار داشت: سرمایه گذاری جهت این پروژه عظیم در جای خوبی انجام شده است چراکه روستای دلویی ظرفیتها و پتانسیلای بالقوه ای دارد به طوری که در دهه 50 و ربع اول دهه 60 روستای دلویی یکی از دو روستای نمونه کشور بوده که رتبه اول علمی کشور را داشته است.

وی اظهار امیدواری کرد که به میمنت این سرمایه گذاری عظیم جایگاهی برتر در این روستا و شهرستان  کسب شود.
 

کد خبر 2143344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha