به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار گناباد پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح فاز اول این مدرسه علمیه در مسجد جامع دلویی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در عهد قاجار، خیر بزرگی به نام میرزا حسن علی بیگ یکی از اهالی روستای دلویی بوده که در منطقه گناباد نیابت حکومت و تولیت منطقه گناباد را از طرف خانم طبس عهدهدار بوده است.
محمد صفایی افزود: میرزا حسن علی بیگ مکان فعلی مدرسه را وقف تحصیل طلاب علوم دینی می نماید و در این کار بزرگ موقوفاتی را برای اداره مدرسه علمیه دلویی وقف می کند.
وی ادامه داد: واقف زمین و بنای مدرسه که انسانی دوراندیش بوده است برای اداره مدرسه به جز دعوت از استاد یک شبانه روز از قنات جاریه دلویی به همراه اراضی آن را وقف بر مصارف طلاب این مدرسه می نماید.
صفایی افزود: نصف کل قنات مزرعه سعدآباد به همراه اراضی که وقاع در زیرپای روستای حاجی آباد است را نیز وقف بر اساتید و مدرسان این مدرسه می کند.
وی اضافه کرد: یک طاقه آب قنات بیدخت با اراضی را نیز وقف تعمیرات مدرسه می کند.
صفایی تصریح کرد: بنا به دلایلی مدرسه رو به تعطیلی می رود تا امروز که به همت خیرین و مسئولین و مردم روستا شاهد راه اندازی، احداث و افتتاح مدرسه هستیم.
وی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در دلویی اظهار داشت: سرمایه گذاری جهت این پروژه عظیم در جای خوبی انجام شده است چراکه روستای دلویی ظرفیتها و پتانسیلای بالقوه ای دارد به طوری که در دهه 50 و ربع اول دهه 60 روستای دلویی یکی از دو روستای نمونه کشور بوده که رتبه اول علمی کشور را داشته است.
وی اظهار امیدواری کرد که به میمنت این سرمایه گذاری عظیم جایگاهی برتر در این روستا و شهرستان کسب شود.
نظر شما