پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ مهر ۱۳۹۲، ۷:۵۲

شام مادرانه پس از گذشت سومین روز شهدای گمنام/

مراسم شب سوم سه لاله سرخ بندرریگ در جوار گلزارشان برگزار شد

مراسم شب سوم سه لاله سرخ بندرریگ در جوار گلزارشان برگزار شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: با حضور گسترده مردم، مراسم شب سوم سه لاله سرخ بندرریگ در جوار گلزارشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم شب سوم سه لاله سرخ بندرریگ جمعه‌شب در جوار گلزارشان برگزار شد و در این مراسم معنوی که با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان بندرریگ که به خصوص در این مراسم بسیجی‌ها و جوانان بیشتر حضور داشتند، لب‌های خود را به عطر زیارت عاشورا معطر کردند.

همچنین خانم‌ها به ادای احترام و ارادات خالصانه خود به این سه شهید که در این شهر غریب بودند، به عنوان مادر و خواهرهایشان، سفره‌ای رنگین از غذا در کنار مزارشان برای خیرات پهن کرده بودند.

این افراد دور سفره‌ای که پهن کرده بودند، حلقه زده و دست‌ها را بالا رو به آسمان برده بودن و اشک در چشمشان حلقه می‌زد و زیارات عاشورا زمزمه می کردند.

بعد از اتمام زیارت عاشورا از غذاهایی که درون سفره چیده بودند، برای همه افرادی که در مراسم شرکت کرده بودند پذیرایی شد.

کد خبر 2144084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha