پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

اخبار سودان/

کشته شدن 4 معترض/ بسته شدن دفاتر العربیه و اسکای نیوز در خارطوم

کشته شدن 4 معترض/ بسته شدن دفاتر العربیه و اسکای نیوز در خارطوم

کشته شدن چهار معترض در اعتراضات اخیر سودان و بسته شدن دفاتر شبکه های تلویزیونی العربیه و اسکای نیوز عربی در خارطوم از جدیدترین خبرهای مربوط به این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، مردم سودان امروز برای ششمین روز متوالی از آغاز اعتراضات در این کشور علیه دولت تظاهرات خواهند کرد. اعتراضات در سودان از روز دوشنبه و در پی دستور افزایش قیمت سوخت آغاز شده است.

العربیه نیز به نقل از مسئولان امنیتی سودان گزارش داد که شب گذشته چهار معترض بر اثر تیراندازی افراد مسلح در خارطوم کشته شدند. هویت این افراد مسلح مشخص نیست.

از سوی دیگر المصری الیوم نیز گزارش داد که مسئولان سودان شب گذشته دفاتر شبکه های العربیه و اسکای نیوز عربی در خارطوم را بستند. این شبکه ها از هر گونه فعالیت خبری در سودان منع شدند و تجهیزات دفاتر آنها مصادره شد.

مسئولان سودان همچنین سه روزنامه در این کشور را با وجود آنکه حامی دولت بود از پوشش اعتراضات اخیر در سودان منع کردند. گفتنی است در اعتراضات اخیر سودان ده ها تن کشته و صدها نفر زخمی شده اند.

کد خبر 2144381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha