پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۵

رستمعلی:

لفور سوادکوه مقصد گردشگری می شود

لفور سوادکوه مقصد گردشگری می شود

سوادکوه - خبرگزاری مهر: فراندار سوادکوه شمالی گفت: روستای لفور مقصد و محل گردشگری خانواده های ایرانی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کمال رستمعلی پیش از ظهر شنبه در جلسه بررسی مسائل امنیتی ، رفاهی ، اجتماعی  منطقه لفور گفت : بحمدالله تعامل  و همکاری خوبی بین پاسگاه انتظامی لفور و حوزه مقاومت بسیج وجود دارد باید این همکاری بیشتر گردد تا نگرانی مردم در مورد امنیت و ناهنجاری های فرهنگی منطقه کاهش یابد.

رئیس شورای تامین شهرستان اظهار داشت :از جمله مشکلات منطقه لفور مجتمع آبرسانی ، گیرنده های تلویزیونی ، راه روستائی و گردشگری منطقه می باشد که مسئولین باید اهتمام ویژه ای نسبت به رفع آن داشته باشند.

وی از راه و شهرسازی خواست به راه روستائی لفور نگاه ویژه ای داشته باشند و با ارائه جدول زمان بندی و گام به گام نسبت به مرتفع نمودن موانع اقدام کنند.

رستمعلی در ادامه بیان داشت : باید با ایجاد فضای امید در کشور و پیاده کردن سیاست های راهبردی دولت بتوانیم گره ای از گره های مردم این منطقه برداریم.

فرماندار سوادکوه شمالی ضمن تاکید بر توسعه گردشگری و توریستی شدن منطقه گفت : لفور از طبیعت بکر و زیبائی برخوردار است و قابلیت گردشگری دارد با تشکیل تعاونی ها از سوی متقاضیان همین خطه  انشاالله بتوان از این قابلیت خدادادی استفاده  کرد.

در این جلسه هریک از اعضای پایگاه های مقاومت و شوراهای اسلامی به بیان مشکلات و مسائل مربوطه پرداختند و پس ار بحث و گفتگو مصوباتی نیز تصویب شد .

کد خبر 2144458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha