پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۲۱

همايش مهدويت و هزاره سوم در دانشگاه آزاد همدان برگزار مي شود

همايش مهدويت و هزاره سوم 27 آبان ماه سال جاري در دانشگاه آزاد اسلامي همدان برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، بررسي رابطه بين مختصات رسالت امام زمان (عج ) و ويژگي هاي هزاره سوم و رابطه بين آثار تربيتي وعلمي با معرفت و محبت نسبت به امام زمان در هزاره سوم  از اهداف اين همايش است.

از محورهاي اين همايش، بررسي نقش ويژگي امام زمان در برقراري عدالت و صلح جهاني، نقش مهدويت و ويژگي جهان در هزاره سوم، نقش مهدويت در رفع نيازهاي بشر امروز، نقش مهدويت و آينده نگري جهان، نقش مهدويت و تاثير مدرنسيم بر باور امروز، بررسي نقش مهدويت در قرآن كريم ، احاديث و ادعيه، بررسي جايگاه و ويژگي هاي منجي موعود در ساير اديان و مقايسه آن با اسلام، بررسي نقش مهدويت با تئوري هاي سياسي در قبل و بعد از اسلام، بررسي نقش نظام رسانه اي در تبين فلسفه ظهور و جهاني شدن است.

بررسي آثار عبادي و اخلاقي معرفت و محبت به امام زمان (عج)، بررسي آثار اجتماعي و سياسي معرفت و محبت به امام زمان (عج)، بررسي كرامات و جلوه هاي حضور امام زمان (عج) در عصر غيبت، بررسي نقش مهدويت در فرهنگ انتظار و مسوو ليت پذيري، بررسي آسيب شناسي فرهنگ انتظار از ديگر محورهاي اين همايش مي باشد.

گفتني است اين همايش از سوي دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي واحد همدان برگزار مي شود.

کد خبر 214573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha