حجت الاسلام علي بخشي در گفتگو با خبرنگار مهر بيان کرد: 396 خانه عالم در سطح استان داريم و 32 خانه عالم ديگر نيز در دست ساخت است.
وي افزود: اين خانه هاي عالم با کمک هاي مردمي و به منظور استقرار روحانيان مستقر و هجرت در روستاهاي خراسان رضوي ساخته شده است.
وي با بيان اينکه کمک هاي بخش دولتي فقط در 54 مورد از خانه هاي عالم استان دريافت شده تاکيد کرد: بناي ما در ساخت خانه هاي عالم حضور موثر خودمردم بويژه مردم همان منطقه است.
حجت الاسلام بخشي با اشاره به حضور موثر روحانيان در روستاها تصريح کرد: مردم هر روستايي که کمتر از يک سال روحاني داشته اند و از برکات حضور روحانيت در روستا بهره مند شده اند تاکيد و اصرار جدي مبني بر حضور دائم يک روحاني در روستايشان دارند.
وي افزود: کاهش آسيب ها و معضلات اجتماعي در روستاها رفع ويا كاهش جدي اختلافات از جمله اختلافات خانوادگي، ارائه مشاوره هاي ديني و اخلاقي، احياء و ارتقاي سطح فرهنگ ديني مردم در روستاها و همچنين افزايش نشاط اجتماعي و کاهش جرم و در نتيجه همچنين کاهش ورود پرونده هاي قضايي به دادگاه ها در مناطق روستايي که روحانيان مستقر هستند از جمله برکات حضور روحانيت در روستاها بوده است.
نظر شما