پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۵۳

مادورو شرط عادی سازی روابط کاراکاس با واشنگتن را اعلام کرد

مادورو شرط عادی سازی روابط کاراکاس با واشنگتن را اعلام کرد

رئیس جمهوری ونزوئلا در پی اخراج دیپلمات ارشد آمریکا از کشورش، پیش شرط عادی سازی روابط کاراکاس با واشنگتن را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، "نیکلاس مادورو" اعلام کرد: مادامی که دیپلمات های آمریکایی برای بی ثباتی ونزوئلا تلاش می کنند، کاراکاس روابط صمیمانه و دوستانه با واشنگتن نخواهد داشت.

وی افزود: تنها در صورتی که واشنگتن از اقدامات خود دست بردارد، نشانه هایی از برقراری ارتباط با دولت آمریکا دیده می شود.

مادورو این اظهارات را پس از اخراج "کلی کیدرلینگ" دیپلمات ارشد آمریکا و دو کارمند دیگر سفارتخانه این کشور در کاراکاس از ونزوئلا به دلیل همدستی با مخالفان و پس از آنکه به این افراد فرصت 48 ساعته برای ترک خاک کشورش داده شد، بیان کرد.

تنش ها میان آمریکا و ونزوئلا از زمان برگزاری اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل و در پی لغو سفر مادورو به نیویورک به اوج خود رسید. در آن زمان رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرد به دلیل وجود خطر جانی برای وی، از سفر به نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل چشم پوشی کرده است. مادورو در زمان مرگ هوگو چاوز، رئیس جمهور سابق ونزوئلا، نیز آمریکا را متهم به مسموم کردن وی کرده بود.

 

کد خبر 2147387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha