هوشنگ بازوند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه اخیر خود با فرمانداران اظهار داشت: در این جلسه به دنبال بررسی وضعیت عمومی شهرستانهای مختلف استان بودیم.
وی عنوان کرد: در این جلسه از فرمانداران خواسته شد که اطلاعات و آمار مربوط به شهرستان خود را از جمله نرخ بیکاری، وضعیت سرمایه گذاری، پروژه های نیمه کاره و پروژه های صنعتی که احیانا تعطیل هستند را به استانداری اعلام کنند.
استاندار لرستان با بیان اینکه در این جلسه دو اولویت اساسی استان یعنی اشتغال و سرمایه گذاری مورد طرح و تاکید قرار گرفت، بیان داشت: در این چند روز با مدیران جلسات مختلفی را برگزار کردیم و برخی کارهای فوری را در دستور کار قرار دادیم.
بازوند به بازدید از فرودگاه خرم آباد اشاره کرد و بیان داشت: نمی توانیم از دو اولویت اشتغال و سرمایه گذاری در استان صحبت کنیم ولی شاهد برقراری پروازهای نامنظم در تنها فرودگاه استان باشیم.
وی عنوان کرد: طبیعی است که هر کسی بخواهد در لرستان سرمایه گذاری کند باید دست کم در روز یک پرواز رفت و برگشت دایر باشد و این یکی از کمترین درخواستهای یک سرمایه گذار است.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه باید موانع پیش روی سرمایه گذاری رفع و خواسته های سرمایه گذاران تامین شود، ادامه داد: دنبال این هستیم که این نگرانیها را رفع کرده و زمینه ارتقا سطح سرمایه گذاری در استان را فراهم آوریم.
بازوند با تاکید بر اینکه اولویت اول و دوم من در لرستان اشتغال و سرمایه گذاری است، یادآور شد: اولویت سوم برنامه های من نیز در حوزه فعالیتهای عمرانی و اجتماعی قرار دارد.
وی همچنین از رسانه ها دعوت کرد تا با معرفی درست لرستان زمینه جذب سرمایه گذاران را فراهم کنند و یادآور شد: من اعتقاد دارم که سرمایه بخش خصوصی یک جریان سیال است و کافیست که موانع پیش روی این جریان سیال برداشته شود تا بتواند نقش خود را در توسعه استان ایفا کند و نقش مردم و رسانه ها در برداشتن این موانع حائز اهمیت است.
نظر شما