به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورعلی دیلم عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران در گرگان افزود: جریان تکفیری جریانی خارجی است که دولتهای استکباری و کافر کارگردان اصلی این جریان هستند.
وی اظهار امیدواری کرد: این کنگره موجب پایان یافتن جنایتهای بیشمار تکفیریها در قتل عام مسلمانان و ویرانی آثار و ابنیه اسلامی باشد.
دیلم، با بیان اینکه دو نفر از مراجع معظم تقلید و جمعی از عالمان دینی مسئولیت این کنگره را به عهده گرفته اند، تصریح کرد: آیت الله مکارم شیرازی به عنوان رئیس و آیت الله سبحانی به عنوان دبیر در این کنگره بین المللی فعالیت می کنند.
وی، خطر جریانات تکفیری را متوجه نه تنها همه مسلمین بلکه جهان بشریت دانست و گفت : در طول تاریخ اسلامی بزرگترین ضربات را این جریان به پیکر اسلام وارد کرده است
وی اظهار داشت کنگره بین المللی "خطر جریان های تکفیری برای اسلام، مسلمین و جهان بشریت و راه های برون رفت از آن" در قم در آبان ماه سال آینده با حضور مراجع عظام تقلید، اندیشمندان داخلی و خارجی، و علمای اهل سنت برگزار می شود.
نظر شما