پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱

بابایی کارنامی:

مازندران آماده همکاری با کشورهای جهان است

مازندران آماده همکاری با کشورهای جهان است

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به ظرفیتهای فراوان استان در زمینه فنی و حرفه ای گفت: این استان آماده همکاری با تمامی کشورهای جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی کارنامی صبح شنبه در بازدید هیئت فنی وزارت کار عراق از استان مازندران افزود: در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی نمونه های مثال زدنی بسیاری داریم و همیشه بدنبال تبادل تجربیات بین استان مازندران و کشورهای دیگر بخصوص کشور عراق هستیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در پایان افزود: امیدواریم که این سفر اولین و آخرین سفر نباشد و مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در در بخش های صنعتی، کشاورزی، شیلات و آموزش های فنی و حرفه ای آماده برای همکاری های دوجانبه می باشد.

گفتنی است در این بازدید هیئت عراقی با اشاره به توسعه نظام مهارتی و زیرساختها درجمهوری اسلامی ایران اظهار داشتند: تجربیات بسیار خوبی در استان مازندران بخصوص در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای و بخش گردشگری کسب نموده اند و آمادگی خود را برای همکاری های آینده اعلام داشتند.

هیئت فنی وزارت کار عراق که متشکل از حوزه های کار، فنی و حرفه ای، بهزیستی و روابط عمومی و امور بین الملل است، از مرکز آموزش فنی و حرفه ای 22 بهمن شهرستان ساری، مرکز آموزش هتل داری و کلاس های مرتبت با آن، پارک جنگلی شهید زارع و ساحل فرح آباد شهرستان ساری بازدید کردند.

کد خبر 2149081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha