محمد حسین اشرفی در گفتگو با مهر اظهار داشت: مركز درمان و كاهش آسيب تل سياه زاهدان با هدف درمان معتادان پر خطر در خارج از شهر زاهدان ايجاد شده است که افراد منتقل شده به این مرکز پس از گذراندن طول دوره درمان به مدت 3 ماه به زندگی سالم و جامعه باز خواهند گشت.
وی افزود: در همین راستا با هدف پاکسازی و کاهش آسیب های اجتماعی در طی ماه جاری تعداد 43 نفر از معتادان کارتن خواب از پاتوق های سطح شهر توسط نیروهای انتظامی جمع آوری شدند.
وی گفت: در این طرح که با همکاری نيروهاي پليس مبارزه با مواد مخدر انجام شد تعداد 33 نفر از افراد دستگیر شده پس از اقدامات اولیه درمانی مشمول قوانين مربوط به درمان اجباري شناخته شدند و با تاييد مقام قضايي به مركز درمان و كاهش آسيب موضوع ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر به مرکز تل سياه انتقال يافتند.
نظر شما