پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۰۴

حسینی مکارم:

بازتعریفی از مواریث فرهنگی و گردشگری در سالهای گذشته انجام نشده است

بازتعریفی  از مواریث فرهنگی و گردشگری در سالهای گذشته انجام نشده است

قم - خبرگزاری مهر:‌ معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: متاسفانه طی سال های گذشته از مواریث فرهنگی و گردشگری بازتعریفی انجام نگرفته است اما مدیریت جدید در صدد انجام این کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، سمیع‌ اله حسینی مکارم ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارف مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم که در مجتمع آرتا برگزار شد بیان کرد: مدیریت جدیدی که تصدی کار در میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری را با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید برعهده گرفته است رویکردهای متفاوتی را نسبت به مسائل مربوط به میراث فرهنگی و گردشگری اجرا خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه میراث فرهنگی هویت فرهنگی کشور محسوب می‌شود افزود: صنایع دستی اگر چه یک صنعت و شغل است اما هویت فرهنگی کشور محسوب می‌شود.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه گردشگری دارای رویه‌های متداولی است اما مزیت نسبی ایران در گردشگری فرهنگی است، گفت: خوشبختانه امروزه با گسترش فناوری جدید مشاهده مواریث ایران در فضای مجازی امکان پذیر است.

وی بیان کرد: متاسفانه طی سالهای گذشته در بحث مواریث فرهنگی و گردشگری بازتعریفی انجام نگرفته است که مدیریت جدید در صدد انجام بازتعریفی از میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری است.

حسینی مکارم گفت:‌ توسعه گردشگری موجب افزایش درآمد کشور می‌شود و با تقویت اقتصاد کشور می‌توان در عرصه‌های بین المللی نقش آفرینی کرد.

وی بیان کرد: شیعیان کشورهای عراق،‌ حاشیه خلیج فارس و غیره سفرهای بسیاری به استان قم دارند که این امر موجب هم زیستی بهتر و آشنایی آنها با فرهنگ و میراث فرهنگی خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت:‌ متاسفانه در سالهای اخیر نخبگان و صاحب نظران ارتباط چندانی با میراث فرهنگی نداشتند که در نظر داریم از نظرات آنها در عرصه های مختلف بهره مند شویم.

وی تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هیچگاه امور تصدی گری به ویژه در امر گردشگری را دنبال نخواهد کرد و آن را به فعالان عرصه گردشگری واگذار خواهد کرد.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: امروزه بالغ بر 130 میلیارد دلار درآمد حاصل از گردشگری در دنیا است اما متاسفانه کشور ایران از این مبلغ سهم ناچیزی را به خود اختصاص داده است در حالی که با پتانسیل بالای گردشگری در ایران می توان زمینه را برای ایجاد شغل و درآمدزایی فراهم کرد.
 

کد خبر 2149372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha