رضا صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ما دو هفته پیش نیز با تیم های تاسیسات دریایی و میثاق تهران دو دیدار تدارکاتی برگزار کردیم که در مصاف با تاسیسات 5 بر3 پیروز شدیم و و در دیدار با میثاق و در حضور خسوس سرمربی تیم ملی و در اوج شایستگی یک بر صفر نتیجه را واگذار کردیم.
وی پیرامون شرایط تیم خود افزود: ما به نسبت سال گذشته هفت هشت بازیکن خود را نگه داشتیم و سایر بازیکنان را جوانان بومی استان تشکیل می دهند. تیم ما با میانگین سن 22سال امیدوار است که با ارائه بازی های با کیفیت پیروزمندانه به لیگ برتر فوتسال ایران صعود کند.
سرمربی تیم فوتسال نیک اندیش اصفهان بیان داشت: رسیدن به این هدف دور از دسترس نیست و بی شک پنج شش بازیکن تیم نیک اندیش شایسته پوشیدن تیم ملی امیدو بزرگسالان هستند.
وی درخصوص گروه بندی رقابت های فوتسال لیگ دسته یک خاطرنشان کرد: گروه بسیار سختی داریم، دو تیم که سابقه بازی در لیگ برتر را دارند در این گروه قرار دارند، ضمن اینکه سایر تیم ها هم تمهیدات خوبی را برای این بازی ها برای خود قائل شده اند که تیم جوان و بومی ما را با سختی های زیادی مواجه می کند.
صادقی تصریح کرد: اما ما به کمک بازیکنانی مثل احسان عبدالهی و سید حسین حسینی(گلر سابق تیم ملی و گیتی پسند) و سایر بازیکنان جوان و در عین حال باتجربه بتوانیم با عبور از حریفان به لیگ برتر صعود کنیم.
نظر شما