به گزارش خبرنگار مهر، حسن شرفی ظهر دوشنبه در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بیرجند، با بیان اینکه بهزیستی در دو حوزه درمان و پیشگیری موا مخدر فعالیت می کند، اظهارکرد: در جهت پیشگیری آموزش در محیط کار و محلات انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه بهزیستی آموزش برای پیشگیری از اعتیاد را از پایین ترین رده سنی شروع کرده است، گفت: در این راستا طرح مصون سازی برای کودکان در 15 مهدکودک اجرا می شود.
وی با اشاره به آموزش در سطح رده سنی بالاترعنوان کرد: در سطوح بالاتر در مدرسه و دانشگاه آموزش مهارت زندگی، توزیع پوستر و کتاب درجهت مبارزه با مواد مخدر از اقداماتی است که صورت گرفته است.
شرفی از اقدامات صورت گرفته در محیط کار گفت: در محیط کار 10 تیم در این زمینه کار می کنند که در شش ماه اول سال جاری دو تیم به تعداد آنها افزوده شده است.
مدیر بهزیستی شهرستان بیرجند با توجه به الویت بندی محلات عنوان کرد: با توجه به آسیبی که در مناطق روستایی وجود دارد از جمله چهکند و حاجی آباد فعالیتها را به سمت این مناطق سوق داده ایم.
وی افزود: کمکی که به این مناطق ارائه می شود براساس دغدغه و نیاز مردم صورت می گیرد.
شرفی در مقوله درمان اعتیاد یادآورشد: یکی از کارها هدایت معتادان به سمت مراکز درمانی که شامل درمان سرپایی، میان مدت و بلند مدت است.
وی با اشاره به فعالیت 14 مرکز درمان اعتیاد در شهرستان بیرجند بیان داشت: امکان استفاده از خدمات توان پزشکی به صورت رایگان برای بیماران وجود دارد.
مدیر بهزیستی بیرجند از دادن وام های خود اشتغالی به معتادین بهبود یافته خبر داد و گفت: افراد معتاد بعد از درمان و دوره پاکی می توانند از وام خود اشتغالی استفاده کنند و نیز چند نفر از این افراد برای خرید تاکسی برای اشتغال معرفی شدند.
وی بیان کرد: برای افراد معتاد بعد از ترک مواد مخدر توزیع سبد غذایی برای آن دسته از خانواده هایی که مشکل مادی دارند در نظر گرفته شده است.
شرفی با بیان اینکه مکانی برای ترک نوزادان و کودکان در شهرستان وجود ندارد، تصریح کرد: در این راستا همکاری بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لازم است تا بتوان هر چه سریعتر برای این قشر آسیب پذیر و معصوم کاری انجام داد.
نظر شما