پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۷

براتی:

تأسیسات سیلندر پرکنی شرکت بوتان باید منتقل شود

تأسیسات سیلندر پرکنی شرکت بوتان باید منتقل شود

زنجان -خبرگزاری مهر: معاون فرماندار شهرستان زنجان گفت: نقل و انتقال تأسیسات سیلندر پرکنی شرکت بوتان باید گام به گام صورت بگیرد و از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا براتی شامگاه سه شنبه در جلسه کمیته سوخت شهرستان زنجان، درخصوص اهمیت جابه جایی تأسیسات سیلندر پرکنی شرکت بوتان افزود: استاندارد ارگانی است که ضامن سلامتی و ایمنی در جامعه است و در پی همین موضوع به دنبال ایجاد ایمنی در مراکز و اماکن مختلف عمل می‎کند و در همین راستا از خود دستگاه‏ها برای تدوین استاندارد استفاده می‎کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به نامه‌نگاری‏های صورت گرفته از سال 85 درخصوص جابه‌جایی این تأسیسات و تغییر شرایط موجود نسبت به سال‏های گذشته این جلسه برگزار شده است تا با بازنگری‏های مجدد از سوی شرکت نفت درخصوص ادامه کار این تأسیسات اقدامات لازم لحاظ شود.

معاون فرماندار زنجان گفت: این تأسیسات قدمت دیرینه‎ای در استان دارد که خدمات زیادی به مردم و مسافران ارائه می‎دهد به همین خاطر باید سعی شود این خدمت‎رسانی در کنار استانداردهای موجود صورت گیرد.

خدمات سیلندر پرکنی مشمول استاندارد اجباری است

در ادامه این جلسه معاون اداره کل استاندارد تصریح کرد: بحث خدمات سیلندر پرکنی مشمول استاندارد اجباری است و مجاورت این گونه تأسیسات با اماکن عمومی، مدارس، بیمارستان‎ها و ساختمان‏های مرتفع به لحاظ قانونی ممنوعیت دارد که درحال حاضر این تأسیسات نیز از این امر مستثنی نیست. اداره کل استاندارد متولی واحدهای خدماتی است که از سال 85 کنترل و نظارت بر این واحدها دارد.

حمیرا آهنی تاکید کرد: با این حال چون فرصت‎های زیادی در اختیار این تأسیسات گذاشته شده ولی به تعهدات عمل نشده، از ادامه کار این تأسیسات منع فعالیت شده است.

در ادامه رئیس تأسیسات شرکت بوتان یادآور شد: این تأسیسات از جمله واحدهایی است که به لحاظ تجهیزات موجود در آن در سطح بالایی قرار داشته و ضدحریق است وجود دیوارهای بتنی در اطراف این واحد به ایمنی و سلامت آنجا بسیار کمک کرده است.

کد خبر 2152069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha