۱۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۲۳

سرهنگ طلایی:

شایستگی های پاسداران ارزیابی می شود

شایستگی های پاسداران ارزیابی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده فرمانده کل سپاه در نظام ارزشیابی و جانشین اداره شایستگی پاسداری سپاه از سنجش میزان شایستگی های پاسداری در ابعاد ویژگی های ارزش، خصوصیات کاری، توانمندی و عملکرد پاسداران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمد حسین طلائی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست فرماندهی سپاه کربلای استان مازندران با اشاره به اینکه نظام شایستگی پاسداری مدت دو سال وارد مرحله عملیاتی شده است، گفت: این نظام با تدویم آیین نامه شروع به کار کرد و به تولید دستور العمل رسیده است.
 
این مسئول ادامه داد: دستورالعمل ارزشیابی شایستگی پاسداری حین خدمت برای آحاد کارکنان در حوزه ی نیروی انسانی قرار دارد و برای فرمانده هان و مدیران، متولی اش حوزه ی بازرسی است.
 
جانشین اداره شایستگی پاسداری افزود: در حوزه نیروی انسانی برای روان تر کردن شروع کار و ادامه ی آن تصمیم بر حضور در رده ها و مسئولان نیروی انسانی و ارزشیابی گرفته شد و در استان مازندران نیز همایش توجیهی انجام شد تا در شروع کار ابهامی وجود نداشته باشد.
 
سرهنگ طلایی بخشی از کار را مربوط به مربیان معین بیان کرد که در تهران دوره های آموزشی را فرا می گیرند و گفت: این افراد پس از اعزام به رده های ابهام زدایی کرده و سوالات و اشکالات را بر طرف می کنند و لازم است تیم های توجیه تمام حمایت های خود را تا پایان مرحله آزمایشی از رده های
استان ها داشته باشند.
 
این مسئول سنجش میزان شایستگی های پاسداری در ابعاد ویژگی های ارزشی، خصوصیات کاری، توانمندی ها و عملکرد را از اهداف نظام شایستگی پاسداری بیان کرد و افزود: در جهت صیانت و حفظ پاسداری و ارتقاء و تعالی پاسداران و  برطرف کردن معایب فرد و سازمان این کار در سه رکن انجام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: این ارکان شامل ارزشیاب ها، چهارچوب، ضوابط و دستورالعمل های تهیه شده و ابلاغ شده و ارزشیابی شوندها (جامعه هدف) می شود که بای ترسیم سیمای پاسداران، ظرفیت سازی، بهبود عملکرد و ارتقای آنان با اصول موجود و سیاست های حاکم انجام خواهد شد.
 
جانشین اداره ی شایستگی پاسداری در خصوص فرآیند ارزشیابی توضیح داد: ارزشیاب ها از طریق مشاهده، مصاحبه، دریافت اطلاعات از اسناد و مدارک هر فرد و جمع آوری آن در غالب یک کارنامه کار ارزشیابی را انجام می دهند و سپس این کارنامه توسط مدیر ارزشیابی توصیف و تحلیل شده، راهکارهای مختلف شامل نقاط قدرت و نقاط قابل بهبود استخراج می شود و نقاط ضعف در کمسیون ارزشیابی تعیین و تبیین می شود.
 
سرهنگ طلایی خاطر نشان کرد: فرآیند انتهایی عملیات در کمیسیون ارزشیابی انجام می شود و در صورت اعتراض ارزشیابی شونده ابتدا کمیسیون اعتبار بخشی به موضوع رسیدگی می کند، ضمن آنکه این کمیسیون تأیید کار ارزشیاب را هم بر عهده دارد، و اگر لازم باشد موضوع در کمیسیون ارزشیابی هم مطرح خواهد شد.
 
وی گفت: در پایان مراحل نتیجه کار به افراد ارزشیابي شونده منعکس خواهد شد و در فرآیند اصلی که در سال 1393 اجرایی می شود بعد از اینکه نتیجه احصاء شد بر روی سایر نظام ها متناسب با آنها اثرگذاری خواهد کرد.
کد خبر 2152438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha