به گزارش خبرنگار مهر، رضا ریاحی که صبح چهارشنبه به همراه پیمانکاران این پروژه از روند ساخت مترو و پیشرفت فیزیکی آن بازدید کرد، اظهار داشت: راه اندازی مترو در قرچک و شهرهای همجوار یکی از مطالبات مهم مردم محسوب می شود به همین منظور آگاهی لحظه به لحظه از پیشرفت آن دارای اهمیت است.
فرماندار شهرستان قرچک با اشاره به اینکه میزان پیشرفت پروژه مطلوب ارزیابی می شود چراکه زیرساخت لازم برای احداث ایستگاه و ریل گذاری فراهم شده است، افزود: در این پروژه یک ایستگاه در منطقه طلائیه پیش بینی شده اما قرار است در طرح توسعه یک ایستگاه دیگر در منطقه باقرآباد قرچک احداث شود.
وی با بیان اینکه سیستم حمل و نقل عمومی همانند مترو باید به گونه ای برنامه ریزی و طراحی شوند که امکان ایجاد فرصتهای رشد آتی شهر در آنها دیده شود، ادامه داد: ارتقای سیستم حمل و نقل از جمله نیازهای اساسی مردم این منطقه محسوب می شود و احداث مترو با توجه به نزدیکی قرچک به پایتخت در اولویت فعالیت های عمرانی فرمانداری شهرستان است.
ریاحی تاکید کرد: کلیه ادارات و سازمانهای شهرستان قرچک به منظور تسریع در روند کار همکاری لازم را با شرکتهای مربوطه داشته باشند و دراین باره نشست های مشترک را برای حل مشکلات برگزار نمایند.
مدیر عالی اجرایی شهرستان قرچک در توضیح بیشتر اجرای این پروژه بیان کرد: شرکت "حران راه" اجرای قطعه اول این پروژه به طول 26 کیلومتر که حدفاصل ایستگاه ری تا قرچک محسوب می شود را برعهده دارد و همچنین شرکت "سطاف" روسازی و ریل گذاری پروژه را عهده دار است.
نظر شما