پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۴۱

خطیب جمعه زاهدان؛

نیروی انتظامی باید منادی امنیت و آرامش در جامعه باشد

نیروی انتظامی باید منادی امنیت و آرامش در جامعه باشد

زاهدان-خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان ابراز داشت: عملکرد نیروی انتظامی در جامعه باید به گونه باشد که حضور آنها و مشاهده آنها توسط مردم نوید بخش و القا کننده احساس آرامش و امنیت در جامعه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عباسعلی سلیمانی در خطبه های نماز جمعه این هفته در مصلی قدس زاهدان با تبریک به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی گفت: نیروی های انتظامی باید به گونه و شیوه ای در انجام امور و وظایف محوله اقدام کنند که همواره برای نظام جمهوری اسلامی ایران عزت و افتخار به همراه داشته باشد.

خطیب جمعه زاهدان اضافه کرد: از منظر اسلام مسئولیت و رسالت حافظان نظم و امنیت در جامعه  به اندازه ای سنگین و حساس است که باید افراد بکار گمارده شده در این راستا اعتقاد راسخ و محکمی به اصول توحید، نبوت و رسالت داشته باشند.

امام جمعه زاهدان با اشاره به اینکه نیروهای انتظامی باید با افراد کم بضاعت و ضعیف رفتاری همراه با عطوفت و مهربانی و با مخلان امنیت و زور گویان رفتاری مقتدرانه و پر قدرت داشته باشند افزود: افرادی که در این رابطه مشغول به خدمت هستند باید الگو و سرمشق جامعه بوده و نسبت به دیگران پاکدامن تر، افضل تر و بردبارتر باشند.

 سلیمانی همچنین از امنیت به عنوان یک سرمایه عمومی نام برد و افزود: مردم سیستان و بلوچستان از برادران خود در نیروی انتظامی خواستار برقراری امنیت در تمامی زمینه ها بوده و در این راستا با مشارکت خود در تمامی صحنه ها نشان داده اند که همواره پشتیبان نیروهای انتظامی برای دستیابی به این هدف هستند.

کد خبر 2153585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha