پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۲۷

نظام تعلیم و تربیت خلاق زمینه‌ساز فرهنگ مطالعه است

نظام تعلیم و تربیت خلاق زمینه‌ساز فرهنگ مطالعه است

دبیر کل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به پیشنهاد ایجاد زنگ کتاب و کتابخوانی در مدارس توسط رئیس‎جمهور، گفت: اگر نظام تعلیم و تربیت متکی بر پرسشگری و خلاقیت باشد، خود به خود زمینه‌ ساز و بسترساز مطالعه در کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد علامتی گفت: نظام تعلیم و تربیتی که بر اساس یک کتاب و جزوه درسی شکل گرفته باشد، نمی‎تواند دانش‎آموز را به سوی منابع غیر درسی و اطلاعاتی رهنمون سازد.

وی با بیان اینکه سرانه مطالعه و کتابخوانی در کشور پایین است، افزود: این مسئله نیز مانند بسیاری از مشکلات فرهنگی دیگر تک‎بعدی نبوده و عوامل بسیاری در آن نقش دارند و برای رفع این مشکل باید به تقویت کتابخانه‌های کشور بپردازیم زیرا کمبودهای اقتصادی و توزیع ناعادلانه کتابها، سبب ضعف کتابخانه‎های مدارس شده است.

علامتی خانواده را عامل بسیار موثری در ایجاد عادت به مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی دانست و گفت: محیط و شرایط خانواده، روش تربیتی و آموزشی والدین، طرز تفکر و نگرش والدین در رابطه با مطالعه و کتابخوانی نقش به‌سزایی در تقویت عادت مطالعه در دانش‌آموزان دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش‌آموزان در ادامه با اشاره به اینکه بعد از خانواده در هر جامعه‎ای، اشاعه فرهنگ کتابخوانی بر عهده مدارس و نظام آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر دانش‌آموزان در مدرسه با کتاب آشنا شده و لذت مطالعه، خودآموزی و افزایش معلومات عمومی را درک کنند و به مطالعه خو بگیرد. در تمام دوران زندگی از کتاب دست نمی‎کشد.

وی در پایان با بیان اینکه عرصه کتاب نیازمند یک حرکت جدی است، خاطرنشان کرد: کتاب و کتابخوانی امری مهم و ضروری، که ملازم پیشرفت در هر کشوری است.

 

کد خبر 2153959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha