به گزارش خبرنگار مهر، محسن بیگلری شامگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان در سقز اظهار داشت: به رغم اینکه اسامی بسیاری برای تصدیگری سمت استانداری کردستان بیان شده است اما هر شش نماینده استان متفق القول تنها حسین فیروزی را به دولت معرفی کرده اند.
وی با بیان اینکه هدف ما استفاده از مدیران کرد اهل سنت در سمت های کلیدی استان است و در این راستا با جدیت این قضیه را پیگیری می کنیم، افزود: اگر حسین فیروزی به عنوان استاندار کردستان انتخاب شود گزینه ایده آلی خواهد بود و در غیر این صورت باید به فکر انتخاب شخصی باشیم که بهترین عملکرد را داشته باشد.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه علیرضا شهبازی استاندار کنونی گزینه مطرح از سوی هیچ یک از نمایندگان مردم کردستان در مجلس نیست، ادامه داد: مردم کردستان به دنبال تغییر وضعیت هستند.
بیگلری عملکرد مناسب فیروزی در سمت های قبلی خود به عنوان فرماندار شهرستان های سقز و کامیاران را معیار نمایندگان مردم کردستان برای معرفی وی برای استانداری دانست و یادآور شد: مقبولیت نزد دولت و سلامت کاری فیروزی از دیگر مولفه های معرفی وی از سوی مجمع نمایندگان کردستان است.
وی در ادامه با گلایه از عدم تحقق وعده های رئیس جمهور در مورد استفاده از مدیران کرد اهل سنت در پست های مدیریتی گفت: حسن روحانی در فرودگاه سنندج بر استفاده از مدیران اهل سنت در سمت های وزیر و معاون وزیر تاکید کرد که این کار تا کنون عملی نشده است.
راه های استان مهمترین مشکل کردستان
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات استان کردستان در حوزه های مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: مشکل اصلی استان کردستان در حوزه راه و شهرسازی است و بیشتر پروژه های نا تمام استان در این بخش قرار دارد.
بیگلری با بیان اینکه استان کردستان در حوزه راه روستایی آسفالته با میانگین کشوری 30 درصد فاصله دارد، افزود: در حالی که 70 درصد راه های روستایی کشور آسفالت است این میزان در کردستان 40 درصد و در شهرستان سقز تنها 30 درصد است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه زمانبندی دولت قرار است در هر سه ماه هزار کیلومتر راه روستایی در کشور آسفالت شود، ادامه داد: با رایزنی های به عمل آمده با وزیر راه و شهرسازی قرار است از این میزان 100 کیلومتر به استان کردستان اختصاص یابد و از این 100 کیلومتر نیز 50 کیلومتر آن در شهرستان سقز عملی شود تا به میانگین استانی و کشوری نزدیک تر شویم.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی کنارگذر سقز که 9 کیلومتر طول دارد را یکی دیگر از پروژه های نیمه تمام این شهرستان عنوان کرد و یادآور شد: این مسیر نیز تا چهار ماه آینده آسفالت می شود و برای اتمام این کنارگذار نیاز به 300 میلیارد ریال اعتبار است.
مجموعه های مسکن مهر نیازمند اماکن خدمات رسان هستند
بیگلری با انتقاد از عدم رعایت زیرساخت ها و نیازهای مجموعه های مسکن مهر سقز، بیان کرد: این مجموعه ها نیاز به فضای درمانی، مسجد، مدرسه و فضای سبز دارند که توجهی به آن نشده است و علیرغم اینکه راه و شهرسازی شش ماه پیش قول داده بود که دست کم نیاز به مدارس را در این مجموعه ها رفع کند، تا کنون کاری صورت نداده است.
وی گفت: در مکان یابی برای ساخت مجموعه های مسکن مهر سقز هم بی دقتی شده است و دو هزار و 400 واحد این ساختمان ها بر بلندای یکی از کوه های اطراف شهر طراحی شده بودند که پس از ساخت هزار و 200 واحد آن از ساخت بقیه جلوگیری شد چرا که نخستین مشکلی که خودنمایی می کند نحوه آبرسانی به آنها است.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی مشکل دیگر مسکن مهر سقز را تاخیر در ساخت واحدها عنوان کرد و افزود: افرادی که قرار بود با پرداخت هشت میلیون تومان صاحب خانه شوند، امروز با توجه به افزایش قیمت ها با پرداخت 30 میلیون تومان هم نمی توانند واحدهای خود را تحویل بگیرند.
کمبود اعتبار دلیل عدم اتمام پروژه های عمرانی کردستان
بیگلری در بخش دیگری از سخنان خود مشکل اصلی در استان را کمبود اعتبارات و وجود پروژه های بسیار در بخش راه و شهرسازی عنوان کرد و اظهار داشت: با قول مساعد معاون راه روستایی وزارت مسکن و شهرسازی مناقصه 13 کیلومتر باقیمانده از جاده سقز - مریوان طی دو ماه آینده برگزار می شود.
وی با بیان اینکه اداره کل مسکن و شهرسازی متولی ساخت دو بیمارستان در شهرهای سقز و بانه است، ادامه داد: این طرح ها که از جمله مصوبات سفرهای ریاست جمهوری بود تا زمان تشدید تحریم ها از پیشرفت مناسبی برخوردار بود که اکنون روند احداث آنها بسیار کند پیش می رود.
نماینده مردم سقز و بانه با بیان اینکه پیشرفت بیمارستان شهر سقز 40 درصد است و این مرکز درمانی در زمینی به مساحت چهار هکتار و با 160 تخت بستری در حال احداث است، یادآور شد: بیمارستان 64 تختخوابی شهر بانه نیز در زمینی به مساحت پنج هکتار ساخته می شود که در حال حاضر 43 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بیگلری بیان کرد: در حال حاضر برای اتمام پروژه های بیمارستان شهر سقز 30 میلیارد تومان و بیمارستان شهر بانه 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی همچنین از نبود مرکز ام آر آی در شهرستان سقز خبر داد و گفت: این در حالی است که در مرکز استان پنج مرکز ام آر آی وجود دارد و به دنبال راه اندازی یک مرکز در این شهرستان هستیم.
نظر شما