پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مهر ۱۳۹۲، ۲۰:۳۴

نسخه فارسی شفای ابن سینا رونمایی شد

نسخه فارسی شفای ابن سینا رونمایی شد

مشهد - خبرگزاری مهر: رونمایی از کتاب شفای ابن سینا و کتاب داستان ایران بر بنیاد گفتارهای ایرانی، نمایش آثار رنگ روغن در نگارخانه میرک و اهدا پروانه و لوح زرین جشنواره کودک اصفهان به فیلم تابستان طولانی عناوین سه خبر فرهنگی و هنری از خراسان رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، طي مراسمي در آرامگاه فردوسي از نسخه فارسي كتاب شفاي ابن سينا تاليف استاد عبدالله انوار و داستان ايران بر بنياد گفتار هاي ايراني اثر شاهنامه شناس معاصر دکتر فریدون جنیدی رونمایی شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید برجسته دانشگاه های کشور و دانشجویان و علاقمندان به فرهنگ و ادب پارسی برگزار شد، استاد دکتر عبدالله انوار، استاد دکتر فریدون جنیدی و استاد دکتر مهدی محقق چهره ماندگار فلسفه کشور به ایراد سخنرانی پرداختند.

اجرای موسیقی مقامی و حرکات آیینی بخش دیگری از برنامه های ارائه شده در این مراسم فرهنگی بود.

آثار رنگ روغن در نگارخانه میرک به نمایش گذاشته شد

مسئول نگارخانه میرک از نمایش آثار رنگ روغن با عنوان نقاشی رنگ روغن با متریال های مختلف و مجسمه در این نگارخانه خبر داد.

طاهره آرین با بیان این که آثار احمداصغری معروف به زرنگار به مدت دوهفته در این نگارخانه به نمایش درمی آید اظهار کرد: ساعت بازدید علاقه مندان از این نمایشگاه 9الی 12 و 17لغایت 19 است.

مسئول نگارخانه میرک افزود: این نمایشگاه در ساعت 17 روز 20 مهرماه افتتاح و در 2آبان ماه به کار خود پایان خواهد داد.

 اهدا پروانه و لوح زرین جشنواره کودک اصفهان به فیلم تابستان طولانی

فیلم تابستان طولانی تولید شبکه صدا وسیمای خراسان رضوی در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک ونوجوان اصفهان در بخش اصلی و فرعی پروانه و لوح زرین جشنواره را از آن خود کرد.

فیلم تابستان طولانی از دکتر علی خزائی فر در بخش اصلی جشنواره، پروانه زرین جایزه شهید بهنام محمدی را به امیرحسین رفیعا برای بازی در این فیلم اهدا کرد.

 این فیلم در بخش فرعی با عنوان جلوگاه امید نیز لوح زرین و جایزه نقدی هیئت داوران انجمن فیلم کوتاه ایران  به امیر حسین رفیعا بازیگر کودک فیلم تابستان طولانی اهدا شد.

 همچنین لوح و جایزه نقدی هیات داوران موسسه آموزش عالی سپهر اصفهان به بازیگر کودک این فیلم امیر حسین رفیعا اهدا شد.

 

کد خبر 2155138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha