۲۲ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۴۸

حجت الاسلام حسيني كوهستاني:

شاعران آييني نقشي تاثيرگذار در تبيين واقعه غدير دارند

شاعران آييني نقشي تاثيرگذار در تبيين واقعه غدير دارند

يزد - خبرگزاري مهر: مديركل تبليغات اسلامي استان يزد با اشاره به نقش هنر به ويژه شعر در ماندگاري و تبيين وقايع مهم تاريخي گفت: شعراي آييني در اين ميان نقشي مهمتر از ساير هنرمندان در تبيين واقعه غدير دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد محمد شريف حسيني كوهستاني، پيش از ظهر دوشنبه در ديدار با شاعران آييني استان يزد اظهار داشت: واقعه غدير يكي از وقايع بسيار مهم تاريخ است كه اين واقعه مهم در تشيع تبلور يافته است.

وي، واقعه غدير همچنين واقعه عاشورا را از ماندگارترين وقايع تاريخ اسلام دانست و افزود: آنچه توانسته اين دو واقعه مهم تاريخ اسلام را زنده نگه دارد، نيروهاي تاثيرگذار و هنرهاي اصيل است كه به واسطه وجود آنها، اين وقايع سينه به سينه از نسلي به نسل ديگر منتقل شده است.

حسيني كوهستاني، هيئت‌هاي مذهبي و شاعران آييني را از تاثيرگذارترين گروه‌ها در اين زمينه دانست و بيان كرد: شاعران آييني توانسته اند با سروده‌هاي خود در مورد اين دو واقعه مهم تاريخي و حتي ساير رويدادهاي مهم تاريخ اسلام، اين بخش از تاريخ را احيا و تقويت كنند و آن را از نسلي به نسل ديگر منتقل كنند.

وي يكي از اقدامات بسيار مهم شاعران آييني و در واقع يكي از وظايف اين قشر را تلاش در سرودن شعرهاي فاخر و ارزشمند دانست و گفت: به طور قطع اين اقدام مي‌تواند در معرفي و تبيين واقعه غدير بسيار تاثيرگذار باشد.

مديركل تبليغات اسلامي استان يزد ادامه داد: علاوه‌بر وقايع و رويدادهاي تاريخي، بسياري از آداب و احكام اسلام و آنچه در شرع و عرف بر آن تاكيد شده است، نيز مي‌تواند دستمايه شعر شعراي آييني باشد.

وي از جمله اين موارد به مسئله حق الناس اشاره كرد و يادآور شد: به عنوان نمونه حق الناس يكي از مباحث بسيار مهمي است كه رعايت يا عدم رعايت آن، تبعات فردي و اجتماعي دارد ضمن اينكه از مواردي است كه خداوند متعال در مورد تاكيد داشته است.

حسيني كوهستاني عنوان كرد: شعراي آييني مي توانند در قالب بيان شعر، در اين مورد براي مخاطبان صحبت كند و با نوع كلامي كه انتخاب مي كند، مي تواند تاثير شگرفي در اين زمينه داشته باشد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ارتباط شعراي آييني با هيئت هاي مذهبي به ويژه در ايام ماه محرم اظهار داشت: هيئت هاي عزاداري استان با سروده هاي شعراي آييني مجالس خود را برگزار مي كنند و مراسم سينه زني و عزاداري به راه مي اندازند.

حسيني كوهستاني تاكيد كرد: شاعران آييني تلاش كنند تا آموزه هاي واقعه عاشورا و درسهاي مكتب امام حسين(ع) را در اشعار خود تقويت كنند تا ضمن برگزاري مراسم سينه زني، درسي نيز به شركت كنندگان در اين مراسم از مكتب امام حسين(ع) داده شود.

وي با اشاره به سبك زندگي اسلامي تاكيد كرد: سبك زندگي امام حسين(ع) و فراز و نشيب هاي زندگي ايشان، يكي از نمونه ها و الگوها براي مسلمين است و اين سبك زندگي بايد در قالب شعر براي مردم نهادينه شود.

مديركل تبليغات اسلامي استان يزد تاكيد كرد: در اين مسير و در راه انتخاب سبك زندگي، نياز به راهنما داريم و هيچ راهنمايي بهتر از خود امامان و سخنان معصوم(ع) نيست.

وي با اشاره به تفاوت شعراي آييني با ساير شعرا عنوان كرد: شعر شاعر آييني بايد ريشه در قرآن و روايت داشته باشد و نمي توان زندگي را از قرآن و اهل‌بيت(ع) دور كرد.

کد خبر 2155495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha