پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مهر ۱۳۹۲، ۱۹:۵۶

اخبار اوقاف/

مراسم پر فيض دعاي عرفه 59 بقعه متبركه خراسان رضوی برگزار مي شود

مراسم پر فيض دعاي عرفه 59 بقعه متبركه خراسان رضوی برگزار مي شود

مشهد - خبرگزاری مهر: برگزاری مراسم پر فيض دعاي عرفه 59 بقعه متبركه خراسان رضوی، ثبت دومين وقف فريمان و ... از عناوین اخبار اداره اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون فرهنگي اجتماعي اداره كل اوقاف خراسان رضوي از برگزاري دعاي پر فيض عرفه در 59 بقعه متبركه استان خبر داد.

حجت الاسلام سعيد آخوندي در خصوص برنامه هاي دهه ولايت اظهار کرد: برگزاری نماز عید قربان در امامزادگان شاخص،  غباروبی بقاع امامزادگان و قبور شهدای جوار امامزادگان با حضور خانواده های شهداء و تکریم از خانواده های شهدا در روز ولایت ، ایثار و شهادت همراه با برگزاری دعای کمیل، دعوت از دانش آموزان و. جوانان در روز ولایت و جوانان در جوار امامزادگان، برگزاری همایش های ولایت و بصیرت برای کارکنان، خانواده و اصحاب وقف در روز ولایت و بصیرت، مراسم قرائت زیارت جامعه کبیره و برپایی محافل انس با قرآن کریم همزمان ولادت باسعادت امام هادی (ع) در روز ولایت و قرآن از برنامه های فرهنگی در دهه ولایت است.

معاون فرهنگي اجتماعي اداره كل اوقاف خراسان رضوي افزود: در اولین روز از دهه ولایت كه با نام ولایت و نیایش نامگذاری شده است مراسم پر فيض دعاي عرفه در بقاع متبرکه  شاخص استان برگزار می شود.

حجت الاسلام آخوندی گفت: برپايي ايستگاههاي همه واقف باشيم در امامزادگان و بقاع متبركه شاخص برگزاري نشست هاي صنفي با موضوع وقف از ديگر برنامه هاي دهه ولايت است.

وی بیان کرد: روز نهم اين دهه با نام ولايت و بانوان نامگذاري شده و از برنامه هاي آن برگزاري همايش بانوان و ولايت است.

دومين وقف فريمان به ثبت رسيد

دومين وقف شهرستان فريمان در سال جاري به ثبت رسيد.

واقف خير انديش محمد حسن حلمي زارع شش دانگ يك دربند مغازه به مساحت 34 متر مربع را وقف نمود.

ارزش ريالي وقف مذكور 400 ميليون ريال و نيت واقف به منظور اضافه كردن ملك  به مسجد جامع فريمان است.

وقف يك ميليارد و پانصد ميليون ريالي بانوي مشهدي

بانوي مشهدي زميني به ارزش يك ميليارد و پانصد ميليون ريال وقف كرد.

واقف خير انديش طاهره فاطمي زميني به مساحت 300 متر مربع واقع در التيمور را جهت ساخت مسجد، اماكن مذهبي و فرهنگي براي استفاده عموم وقف نمود.

ارزش ريالي وقف مذكور يك و نيم ميليارد ريال است.

سومین پایگاه حفظ قرآن اوقاف خراسان رضوی در گناباد افتتاح شد

مسئول حفظ غیرحضوری قرآن کریم اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از افتتاح و راه‌اندازی سومین پایگاه حفظ غیرحضوری قرآن کریم استان زیر نظر مربی شهرستانی در اداره اوقاف و امور خیریه گناباد خبر داد.

مرضیه رنجبران اظهار کرد: برای ترویج حفظ قرآن کریم به‌صورت غیرحضوری انشاءالله پایگاه‌هایی در کل شهرستان‌های استان دایر می‌شود.

مسئول حفظ غیرحضوری قرآن کریم اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: پایگاه اول در مشهد مقدس زیر نظر اساتید اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی مستقر در اداره‌کل برای خواهران و برادران در سه گروه سنی 7 تا 12 سال، 13 تا18  سال و 19 سال به بالا اجرا می‌شود.

ضریح مطهر امامزاده احمد(ع) بیمرغ گناباد غبارروبی شد

آئین غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر بقعه امامزاده احمد ابن موسی‌الکاظم(ع) دهستان بیمرغ گناباد انجام شد.

این مراسم با حضور نمایندگانی از دادگستری، نیروی انتظامی، بانک ملی ایران شعبه مرکزی و حجت‌الاسلام خلیلی روحانی مستقر در دهستان بیمرغ، اعضای هیئت امنا، خدام ثابت و افتخاری بقعه متبرکه، تعدادی از معتمدان محل و زائران در فضایی آکنده از معنویت برگزار شد.

در حاشیه مراسم حسن سروری، مسئول هیئت امنا با بیان اینکه حدود هفت سال است که افتخار خدمت در جوار این بقعه متبرکه را به مردم دارد، مشکل اصلی این بقعه را کمبود فضای مسقف(شبستان) دانست و اظهار کرد: در این خصوص از سه سال قبل مکاتباتی با اداره اوقاف و امور خیریه و میراث فرهنگی شهرستان صورت گرفته ولی متاسفانه تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است که امیدوارم این مشکل برطرف شود.

 

کد خبر 2155911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha