به گزارش خبرنگار مهر، عبدالقدیر مشایخی عصر دوشنبه در جلسه انجمن کتابخانه و نهضت مطلعه مفید اظهار کرد: کتاب و کتابخوانی در جامعه ما اهمیت بسیاری دارد و از آنجایی که محمودآباد یک شهر دانشگاهی است، فضای خوبی در این شهر برای ترویج هرچه بهتر کتاب و کتابخوانی بین دانشجویان و دانش آموزان داریم.
وی اظهار داشت: کتاب باید وارد زندگی همه مردم شده تا فرهنگ کتابخوانی در بین مردم نهادینه شود و سرانه مطالعه افزایش یابد.
مشایخی در ادامه با یادآوری برگزاری همایش بزرگ پیاده روی در 26 مهرماه، عنوان کرد: در این روز ما می توانیم برگه های عضویت رایگان در کتابخانه ها را در استان توزیع کنیم.
نادعلی صابر مسئول کتابخانه های عمومی محمودآباد و سرخرود نیز بیان داشت: تعداد دو هزار و 300 نسخه کتاب در کتابخانه محمد دشتی وجود دارد و تعداد اعضای فعال این کتابخانه نیز هزار و 434 نفر هستند که از این تعداد 846 نفر را دانش آموزان تشکیل می دهند.
وی بیان داشت: تعداد اعضای فعال کتابخانه عمومی در سه ماهه دوم سال جاری 236 نفر است و تعداد کتابهای امانت داده شده در این مدت، سه هزار و 42 نسخه است.
صابر یادآورشد: برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب ویروس ها در دلم سرما خورده اند نوشته علی نتیلی از شعرای شهر، تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز شهرستان، برگزاری کلاس خوشنویسی و ... از جمله فعالیتهای کتابخانه شهرستان در سالجاری است.
نظر شما