پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۲

"فرقه‌های سری" باز هم پخش نشد/ بلاتکلیفی یک مستند جنجالی

"فرقه‌های سری" باز هم پخش نشد/ بلاتکلیفی یک مستند جنجالی

کارگردان "فرقه‌های سری" اعلام کرد با وجود پخش آنونس‌های این مستند از شبکه اول و قرار بر پخش آن در ساعت 23:15 دوشنبه 22 مهر، این اتفاق رخ نداد و مدیر گروه معارف شبکه یک نیز نسبت به این موضوع اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

اسماعیل حاج‌حیدری نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان مستند "فرقه‌های سری" به خبرنگار مهر گفت: ما آنونس برنامه را برای ساعت 23:15 روز دوشنبه 22 مهر ساخته بودیم اما گویا قرار است زمان پخش برنامه تغییر پیدا کند. شب گذشته نیز که مثل هفته قبل برنامه با وجود اطلاع رسانی قبلی روی آنتن نرفت، تماس‌هایی داشتم که از من دلیل عدم پخش برنامه را می‌پرسیدند.

وی افزود: آنها تأکید می‌کردند آیا قرار نیست "فرقه‌های سری" روی آنتن برود؟ به نظر مخاطبان این امر یک تئوری توطئه است اما من چنین احساسی ندارم و تصور می‌کنم سیما به دنبال پخش برنامه در یک زمان خوب است اما نمی‌دانم چرا در این باره بدقولی می‌شود و پخش عقب می‌افتد.

این مستندساز تصریح کرد: برنامه ما کارشناسانی به پنج زبان زنده دنیا دارد و بخش‌هایی از تصویربرداری آن در ترکیه و ایتالیا انجام شده است. سخاوت‌دوست که آهنگساز فیلم‌های سینمایی است موسیقی آن را ساخته و از سپیده قناتی که صداگذار آثار سینمایی و سریال مطرحی چون "کیف انگلیسی" بوده است، استفاده کرده‌ایم. از طرفی مباحث جدی و مهمی در برنامه طرح می‌شود.

حاج حیدری تأکید کرد: پخش این برنامه می‌توانست هفته‌ای سه روز در ساعت بهتری باشد اما دو سه ماه است با بدقولی مواجهیم و در حالی که قرار بود برنامه دوشنبه هفته پیش پخش شود، این اتفاق نیفتاد و این هفته هم که اینطور شد. مدیران می‌گویند به دنبال وقت بهتری هستند و قرار است جای بهتری به این برنامه داده شود اما گویا در همان دوشنبه ساعت 23:15 نیز برنامه دیگری را جایگزین کرده‌اند و احتمالا "فرقه‌های سری" یک ربع مانده به بامداد روی آنتن می‌رود.

وی اذعان کرد: در حالی که این زمان معمولا به برنامه‌های درجه چند اختصاص پیدا می‌کند نه برنامه‌هایی که خود سازمان برایشان هزینه کرده و چند سال ساخت آنها طول کشیده است. از طرفی دوشنبه شب‌ها همزمان با پخش برنامه 90 است که مخاطبان فراوانی دارد.

"فرقه‌های سری" نخستین بار با هدف به تصویر كشیدن حقایق پشت پرده فرقه‌های سری سیاسی مذهبی در 13 قسمت 30 دقیقه‌ای از شبكه مستند پخش شد. شوالیه‌های معبد، شوالیه‌های مالت، کابالا، فراماسونری، شیطان گرایی، انجمن جمجمه و استخوان، بیلدربرگ و ... در این برنامه معرفی شدند و شان استون یکی از کارشناسان آن بود.

شان استون، اسکات فرانک، خاخام آرون کوهن، خاخام دیوید وایس و... از جمله کارشناسان خارجی و حسن عباسی، مجید شاه‌حسینی، موسی فقیه‌حقانی و شهریار بحرانی از جمله کارشناسان داخلی این برنامه بودند.

کد خبر 2156143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha