پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۲۷

سیابانی خبر داد:

دوره آموزش نان های حجیم برای بهبود کیفیت نان در تبریز برگزار می شود

دوره آموزش نان های حجیم برای بهبود کیفیت نان در تبریز برگزار می شود

تبریز – خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی از برگزاری دوره آموزش نان های حجیم برای مربیان و کارشناسان اتحادیه و شرکت غله در کلانشهر تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا سیابانی قبل از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: در راستای اجرای استانداردسازی نان و به منظور ارتقای کیفیت و سلامت غذای مردم و آموزش واحدهای نانوایی اعم از متصدی واحدها و کارگران شاغل صنعت نان و ضرورت موضوع، دوره های آموزش نان حجیم برگزار می شود.

وی افزود: موضوع آموزش کارگران هر واحد در درجه بندی و تخصیص فروش آرد تاثیرگذار و مدنظر قرار خواهد گرفت.

سیابانی در ادامه افزود: این دوره ه به صورت دوره های کوتاه مدت برای مربیان و کارشناسان اتحادیه و شرکت غله در مرکز آموزش شهرستان تبریز با هماهنگی شرکت غله و بازرگانی منطقه هشت برگزار می شود.

وی همچنین ادامه داد: امسال50 درصد آموزش های در نظر گرفته شده تحقق یافته و با توجه به آموزش های انجام شده کیفیت نان تولیدی واحدهای آموزش دیده به مراتب از کیفیت نان واحدهای آموزش ندیده بهتر است.

کد خبر 2156302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha