پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۷:۴۵

مظفری:

سد گلورد نکا 72 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سد گلورد نکا 72 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

نکا - خبرگزاری مهر: مدیر پروژه سد گلورد نکا گفت: 72 درصد از عملیات اجرایی سد نکا انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود مظفری بعد از ظهر سه شنبه در بازدید مسئولان از این سد افزود: سد گلورد از نوع سنگریزه ای با رویه بتنی است که ارتفاع آن از پی حدود ۱۱۱ متر و حجم مخزن آن ۱۱۰ متر بوده که تاکنون در مجموع ۷۲ درصد از عملیات اجرایی سد انجام شده است.

وی با اشاره به اهمیت سد گلورد در کنترل سیلاب این منطقه  به نقش این سد در تامین آب کشاورزی اراضی شرق نکا پرداخت و افزود : با بهر ه برداری این سد آب مورد نیاز 51 روستای شهرهای نکا و بهشهر در سطح 25 هزار هکتار تامین می شود که 15 هزار هکتار از اراضی یاد شده در حا حاضر به صورت دیم کشت می شوند.
 
مظفری با اعلام اینکه در طی سه ماه آینده عمده عملیات خاکریزی بدنه سد به اتمام می رسد  تاکید  کرد برای پوشش رویه بتنی سد به لحاظ فنی نیازمند یک برنامه ریزی  و تهیه مقدماتی است که تجهیزات  مورد نیاز باید قبل از اجرا تهیه شود لذا برای این کار اعتباری در حدود 5 میلیارد تومان نیاز است.
 
وی دلیل عقب ماندگی در اجرای پروژه را کمبود منابع مالی برای اجرای طرح اعلام کرد و گفت: به علت مشکلات مالی پیمانکار زیر 60 درصد ظرفیت توان خود فعالیت می‌کند.
 
مظفری میزان ظرفیت تنظیم سد گلورد مازندران را 107 میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: برای تکمیل پروژه 130 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
کد خبر 2156607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha