پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۳۴

مخبر دزفولی خبر داد

تصويب نهايي سند سلول‌هاي بنيادي 

تصويب نهايي سند سلول‌هاي بنيادي 

جلسه 737 شوراي عالي انقلاب فرهنگي به رياست حجت‌الاسلام والمسمين دكتر روحاني برگزار شد و  سند سلول‌هاي بنيادي به تصويب نهايي رسید. 

به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر محمدرضا مخبر دزفولي دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به برگزاری شب گذشته شورا  گفت: سند سلول‌هاي بنيادي از اسناد ذيل نقشه جامع علمي است كه پيش‌تر در ستاد راهبري نقشه جامع علمي به تصويب رسيده بود و در اين سند درخصوص آينده علوم مرتبط با سلول‌هاي بنيادي و فناوري‌هاي گوناگون مرتبط با آن پرداخته شده است.

دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: اين سند به معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور، وزارتين بهداشت و علوم و همچنين مراكز تحقيقاتي كشور منتقل خواهد شد.

وی گفت: اميدواريم شاهد بيشتر شدن آثار و بركات جريان بزرگ علمي در اين بخش‌ها باشيم و علاوه بر سامان‌دهي به اين بخش از علوم، حمايت‌هاي گوناگون مادي و معنوي نيز از دانش سلول‌هاي بنيادي را داشته باشيم.

کد خبر 2156827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha