پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۱۲

آذریفر اعلام کرد:

عدم موازی‌کاری هنگام بروز بلایا و حوادث طبیعی در مدیریت بحران موثر است

عدم موازی‌کاری هنگام بروز بلایا و حوادث طبیعی در مدیریت بحران موثر است

قدس - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان قدس بر لزوم شرح وظایف اعضای ستاد مدیریت بحران در پیش از وقوع حوادث تأکید کرد و گفت: عدم موازی‌کاری به هنگام بروز بلایای طبیعی از موارد اساسی و مورد توجه است.

ناصر آذریفر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفته ایمنی در برابر بلایای طبیعی و زلزله، فرصت خوبی برای ارزیابی عملکرد سازمان‌های متولی امر در زمینه اقدامات انجام گرفته توسط آنان در کاهش بلایای طبیعی و مخاطرات ناشی از آنها به هنگام بروز حوادث طبیعی است.

وی با اشاره به اینکه زلزله به عنوان یکی از مهم‌ترین حوادث طبیعی که تلفات انسانی و خسارات مالی متعددی در طول سال‌های گذشته به کشور وارد کرده، افزود: از آنجا که احتمال بروز این حادثه، با قدرت و ریشترهای مختلف در مناطق مختلف استان تهران نیز دور از انتظار نیست، اقدامات مقابله‌ای در برابر وقوع آن می‌تواند در کاهش میزان خسارت ناشی از وقوع زلزله به شهرستان مفید واقع شود.

فرماندار قدس به بهره‌برداری غیراصولی از منابع طبیعی اشاره و عنوان کرد کرد: انسان با بهره‌برداری غیراصولی از منابع طبیعی زمینه تشدید بلایای طبیعی و آسیب به چرخه طبیعت می‌شود.

وی، فرهنگ‌سازی برای مردم را امری مهم اضافه کرد و اظهار داشت: فعالیت فرهنگی و آگاه‌سازی مردم برای حفظ و حراست از منابع طبیعی ضروری است، چرا که در کشورهای توسعه یافته اهمیت زیادی به این موضوع داده می‌شود.

آذریفر، نوسازی بافت‌های فرسوده و مقاوم‌سازی ساختمان‌های شهری و روستائی شهرستان قدس را از اقدامات اساسی انجام گرفته در این شهرستان در طول سال جاری عنوان کرد و یادآور شد: به طور جدی تلاش شده تا ساختمان‌های شهرستان مطابق با آخرین استانداردهای مقررات ملی ساختمان احداث شوند.

وی به اجرای مانورهای زلزله با همکاری و هماهنگی اعضای مدیریت بحران شهرستان اشاره کرد و گفت: با تشکیل جلسات تخصصی، به ویژه در مدارس و روستاها که دارای بافت فرسوده هستند، تلاش شده تا آگاهی سازی مطلوب در راستای شیوه کواجه با بلایای طبیعی صورت پذیرد.

فرماندار قدس به استفاده از امکانات موجود برای تمرین شرح وظایف ادارات شهرستان به هنگام بروز بلایای طبیعی اشاره کرد و افزود: این اقدام به منظور هم‌افزایی و تعامل بیش‌تر برای جلوگیری از موازی‌کاری در زمان وقوع بلایای طبیعی و زلزله و اثربخشی بیش تر اقدامات صورت گرفته انجام شده است.

آذریفر مهمترین رسالت رسانه ها را پس از وقوع بحران اطلاع رسانی دانست و اذعان داشت: رسانه ها می تواند با اخذ تجارب، بررسی عوارض بلند مدت، ناخواسته و غیرملموس و تحلیل ابعاد فاجعه در بازنگری در اولویت مسائل، ضرورت سنجی و ضرورت بخشی و خرج بودجه توسط مسئولین راهنما و راهگشا و ارائه دهنده یک الگوی درست باشند.

فرماندار قدس با تاکید بر مقوله اطلاعات و اطلاع رسانی در رابطه با بحران زلزله اعلام کرد: اطلاعات و اطلاع رسانی سبب کاهش آسیب پذیری و اثرات زلزله، ارتقای آمادگی، ترویج مشارکت مردمی در کاهش ریسک، امکان بهینه سازی فرایند مدیریت بحران و واکنش اضطراری، کاهش ناهماهنگی های احتمالی و نیز فراهم کردن امکان تخصیص به موقع و کافی امکانات و اعتبارات می شود.

وی در پایان ضمن اشاره به کسب اطلاعات ساختاری توسط مدیران بحران در تمامی سطوح گفت: اطلاعات مربوط به وضعیت لرزه خیزی منطقه، ناپایداری های زمین شناختی، اثرات خاستگاه، مخاطرات صنعتی، اهمیت زندگی در ساختمان های امن و ساخت و ساز مقاوم در برابر زلزله، آسیب پذیری ساختمان ها و شریان های حیاتی، توزیع و آسیب پذیری بافت های فرسوده، توزیع و تراکم جمعیت و توزیع افراد آسیب پذیر در برابر زلزله و ضرورت ایجاد و گسترش بیمه حوادث از جمله اطلاعات حائز اهمیت پیش از وقوع زلزله برای مردم و مسئولان است.

کد خبر 2156941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha