پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۲

با حضور وزیر کشور؛

استاندار جدید گیلان معرفی شد

استاندار جدید گیلان معرفی شد

رشت - خبرگزاری مهر: محمدعلی نجفی به عنوان استاندار جدید گیلان با حضور وزیر کشور معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحماني فضلي صبح پنجشنبه در مراسم توديع و معارفه استاندار گیلان که با حضور نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعي از مسئولان محلی در سالن غدیر استانداری در رشت برگزار شد، افزود: آمدن و رفتن در پست هاي مختلف امري طبيعي است.

وي ضمن تقدير از خدمات شايسته و ارزشمند کیهان هاشم نیا استاندار سابق وي را فردي قانونمدار و ارزشي عنوان کرد و اظهارداشت: استاندار جديد گیلان نيز فردي معتدل، باتجربه و دارای شناخت خوب از وضعیت استان است و در ادامه همگان را به همکاری با وی فراخواند.

وزیر کشور تاکید کرد: مسئولان باید در سايه تدابير مقام معظم رهبري در سال  "حماسه سياسي" و "حماسه اقتصادي" و همچنين تحقق اهداف و برنامه دولت گامي بسيار مهم برای تحول در عرصه توليد و صنعت استان بردارند.

وی در ادامه نیروی انسانی و منابع طبیعی را از مهمترین ظرفیت های گیلان برای رشد توسعه دانست و افزود: این پتانسیل عظیم الهی باید با برنامه ریزی هدفمند، اصولی  و همینطور با تکیه بر وحدت و انسجام در راستای اشتغال، رونق اقتصادی  و رفاه اجتماعی بیش از گذشته بهره گیری شود.

رحمانی فضلی همچنین کليد حرکت در دولت تدبير و اميد را رعايت عدالت و حرکت بر مدار اعتدال دانست و اظهار داشت: توجه به امور مختلف مردم در راس برنامه های دولت است که بايد سرلوحه خدمتگزاران به نظام و انقلاب قرار گيرد.

وی در ادامه روش و منش دولت تدبير و اميد را برگرفته از روحيه اعتدال گرايانه ذکر کرد و اذعان داشت: با توجه به اين روحيه و پرهيز از هرگونه افراط و تفريط در نگاه‌های سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادی است که مي توان کشوري مستقل و براساس مشارکت فعال تمامي آحاد جامعه داشت.

وزیر کشور در ادامه بر ضرورت استفاده از خرد جمعي و بهره گيري از نيروهاي توانمند استان تاکيد کرد و افزود: در اين زمینه آنچه بيش از ساير مسائل حائز اهميت است اينکه سياست دولت مبتني بر تشويق به منظور سرمايه‌گذاري و روان سازي مسير توليد است که در صورت برنامه‌ريزي علمي مي تواند استان گیلان را براي جهشي بلند اقتصادي در کشور آماده کند.

وی با بیان اینکه مشکلات استان باید با وفاق و همدلی بین مسئولان، نمایندگان مجلس و مردم برطرف شود، افزود: در انجام امور کشور و استان‌ ها باید از تمام امکانات و ظرفیت‌ ها استفاده کرد.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه استاندار بومی از موفقیت و ظرفیت آشنایی به منطقه و مردم برخوردار است، افزود: محمد علی نجفی، استاندار جدید با داشتن تجربیات ارزنده در سطوح مدیریتی ملی و استانی می تواند نقش مهمی در شکوفایی و پیشرفت استان ایفا کند.

وی گفت: در دولت یازدهم رسیدن به اعتدال یک حقیقت است و تنها موضوعیت نیست و این اعتدال باید در همه حوزه های کشور و جامعه جریان یابد.

وزیر کشور اظهار داشت: دولت اعتدال، امید و تدبیر با گفتمان خاص خود به گونه ای پا به عرصه گذاشته که توانسته موجب امید، پویایی و تلاش مردم و همچنین ناامیدی دشمنان شود.

وی همچنین با بیان اینکه رویکرد مردم محورانه در امر توسعه گرایی بسیار مهم است، اذعان داشت: مدیران و مسئولان کشور باید  مکانیسم هایی بوجود آورند که مردم در تمامی حوزه های توسعه، تجهیز، تولید، بهره وری و اقتصاد پا به میدان بگذارند.

رحمانی فضلی عنوان داشت: وزارت کشور در حوزه سیاسی به دنبال مدیریت سیاسی است و کار سیاسی و سیاسی کاری در این وزارت خانه جایگاهی ندارد و در این خصوص فعالیت های سیاسی باید با شفافیت، مسئولیت پذیری و رفتارهای قانونی همراه باشد.

در ادامه اين مراسم وزير کشور با اهدا لوح سپاس از خدمات کیهان هاشم نیا تقدير و محمد علی نجفی را به عنوان استاندار جديد گیلان معرفي کرد.

کد خبر 2157035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha