پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۳۹

نعیمی خبر داد:

سرشماری کشاورزی در خراسان رضوی برگزار می شود

 سرشماری کشاورزی در خراسان رضوی برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری خراسان رضوی از آغاز سرشماری در 9 رشته باغی و زراعی در خراسان رضوی با کمک فن آوری های روز از 27 مهر ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نعیمی ظهر پنج شنبه در نشست خبری مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: سرشماری کشاورزی خراسان رضوی از 27 مهرماه در 9 رشته باغی و زراعی شروع می شود.

وی با بیان اینکه در سرشماری کشاورزی سال جاری استان در 9 رشته با 9 فعالیت مورد پرسش و بررسی می شوند ، گفت:  زراعت، باغداری، پرورش دام سنگین و سبک، پرورش طیور به روش صنعتی، تولید گلخانه‌ای، پرورش کرم ابریشم، زنبور عسل، ماهی و میگو در فهرست سرشماری هستند.   

نعیمی با بیان اینکه در خراسان رضوی دهستان سرجام از توابع مشهد تصادفی انتخاب و  پنج  مامور آمار، سرشماری را در این روستا انجام می دهند گفت: سرجام شامل 45 آبادی با دو هزار و 500 خانوار است.

نعیمی  با یادآوری اینکه سال گذشته 4 درصد خطا در سرشماری وجود داشت گفت: خطاهای سرشماری را با فرآیند بازشماری کاهش خواهیم داد.

وی تاکید کرد: اطلاعات به دست آمده در سرشماری ها محرمانه خواهد بود و برای استفاده در برنامه ریزی های کلان در اختیار مسئولان مربوطه قرار می گیرد.

بکارگیری 12 هزار مامور آماری

همچنین رئیس مرکز آمار ایران نیز در حاشیه این نشست خبری از بکارگیری 12 هزار مأمور آماری در قالب سیستم‌های جدید در سرشماری سال آینده خبر داد.

عادل آذر با بیان اینکه اولین بار در کشور فناوری‌های نوین در این سرشماری به کار گرفته می شود اعلام کرد: پایلوت سرشماری کشاورزی از 27 مهر تا 27 آبان در 31 استان کشور برگزار خواهد شد.

به گفته وی بکارگیری فناوری‌های نوین از قبیل تبلت کار را سرعت می بخشد و نیز براساس ردیف بودجه سال 92، سخت‌افزارهای لازم خریداری می شود.

کد خبر 2157196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha