به گزارش خبرگزاري مهر، سردار محمدرضا مهماندار اعلام كرد: از ساعت ۱۳ روز جمعه 26 مهر ماه تردد وسايل نقليه از ميدان اميركبير كرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و رفت و آمد انواع وسايل نقليه از ساعت ۱۶ امروز نيز از مرزن آباد به سمت ميدان امير كبير كرج به صورت يكطرفه خواهد بود؛ اين محدوديتها تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد.
همچنين در محور هراز نيز رفت و آمد انواع وسايل نقليه از ساعت ۱۳ روز جمعه از رودهن به سمت آب اسك ممنوع بوده و همچنين تردد انواع وسايل نقليه از ساعت ۱۵ روز جمعه از آب اسك تا رودهن (محدوده مشاء) بصورت يكطرفه خواهد بود.
رئيس پليس راههای كشور ادامه داد: همچنين رفت و آمد انواع تريلرها و كاميونها به استثنای حاملان مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 6 صبح تا ساعت ۲۴ روز جمعه در محورهاي هراز و فيروزكوه ممنوع است.
نظر شما