پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۵

حجت الاسلام رحیمی:

ریشه تمام گرفتاری‌ها تبعیت نکردن از ولایت است

ریشه تمام گرفتاری‌ها تبعیت نکردن از ولایت است

زنجان -خبرگزاری مهر: امام جمعه ابهر، با اشاره به اینکه هر کس از فرامین رهبری به دور باشد یقینا از فرهنگ ناب غدیر دور مانده است گفت: ریشه تمام گرفتاری‌ها چه در دیروز و چه در امروز تبعیت نکردن از ولایت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی درنماز جمعه این هفته ابهر، به روز اول آبان سالروز شهادت حاج سیدمصطفی خمینی اشاره کرد و افزود: حاج سید مصطفی لحظه‌به‌لحظه در تمام مراحل انقلاب نقش داشتند و خدمات علمی و اجتماعی و سیاسی این عزیز سفر کرده بر کسی پوشیده نیست.

وی با اشاره به اینکه حاج آقا مصطفى، دانش‏هاى عقلى و نقلى، سیاست اسلامى و دینى را در جوانى کسب کرد و به آن مراتبى که باید برسد رسید تصریح کرد: او نه تنها از نخبگان زمان ما بود، بلکه از شخصیت‏هاى برجسته روزگار به شمار مى‏آمد.

امام جمعه ابهر با اشاره به بی‌اعتمادی ملت ایران به دولت آمریکا تاکید کرد: یکی از علل این بی‌اعتمادی مسئله نفوذ حاکمیت صهیونیست در آمریکا است و آمریکا نوکر بی‌اختیار اسرائیل شده است.

حجت الاسلام رحیمی به بیت مکرم امام توصیه کرد مواظب باشند تحت تاثیر تبلیغات شوم قرار نگیرند تا ایده و آرمان‌های امام تحریف نشود.

وی بحث هفته قبل سفارش به تقوا را با روایتی زیبا از پیامبر عظیم‌الشان آغاز کرد و اظهار داشت: حسد از صفات نکوهیده‌ای است که زیان‌های بی‌شماری به دنبال دارد و یکی از زیان‌های خطرناک آن کشاندن انسان به کفر و بی‌دینی است.

امام جمعه ابهر افزود: از نظر قرآن کریم و روایات تنها چیزی که مانع شد بسیاری از دشمنان اسلام مانند مشرکان و یهود زمان حضرت رسول(ص) و مسیحیان دین مقدس اسلام را نپذیرند حسدی بود که نسبت به پیامبر اعظم داشتند.

حجت الاسلام رحیمی تاکید کرد: در مذمت این صفت نکوهیده و کینه و کدورت روایات بسیاری از ائمه دین رسیده است و بلکه در بعضی از آنها سبب سجده نکردن شیطان به آدم(ع) و رانده شدنش از درگاه حق را حسد دانسته‌اند.

وی به میلاد پربرکت امام هادی(ع) اشاره کرد و گفت: زیارت جامعه کبیره یکی از زیارت‌های پرمغز و مهم است و این زیارتنامه انصافا یک دوره معارف ناب امام‌شناسی است.

امام جمعه ابهر با بیان اینکه اگر امروز فرهنگ زیارت جامعه کبیره و خطبه غدیریه برای مردم عالم تفهیم می‌شد دنیا از اختلاف به دور بود ادامه داد: مردم از فرهنگ زیارت جامعه کبیره و غدیر یعنی از حکومت صالحان به دور شدند و به طرف طالحان حرکت کردند و طالحان جامعه را به طرف قهقرا و جهنم سوق دادند.

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به اینکه ما هرچه داریم از ولایت و امامت است گفت: همه باید تلاش کنند این فرهنگ را عالمانه زنده نگه بدارند و زنده نگه داشتن عالمانه نیز به این معنی است که باید بدانیم چه طور باید از فرهنگ غدیر تبعیت کنیم.

وی با بیان اینکه غدیر در همه اعصار باید باشد و باید در قول و فعل نوشتن و گفتن و همه کارها از مسئله امامت و ولایت تبعیت داشته باشیم تصریح کرد: امروز ملاک تبعیت از غدیر و پیرو حضرت علی (ع) بودن گوش به فرمان ولی امر مسلمین دادن است.

کد خبر 2157467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha