سید صدر الله آقامیری در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: در مورد حقوق کارکنان باید گفت از این حیث شرمنده کارکنان شهرداری هستیم که نتوانستیم حقوقها را به موقع پرداخت کنیم.
وی افزود: البته از روزی که بنده به عنوان شهردار در خدمت کارکنان شهرداری هستم، تلاش کردیم که پرداخت حقوق کارگران در اولویت باشد.
آقامیری با اشاره به زیباسازی و عمران شهری اظهار کرد: اگر روی موضوعات زیبا سازی و عمران شهری بیشتر تمرکز می کردیم حقوق عقب افتاده کارکنان تا 15 ماه هم افزایش می یافت.
شهردار بهبهان با بیان اینکه به طور میانگین 1.7 حقوق کارکنان تاکنون پرداخت شده است، توضیح داد: از لحظه تحویل سمت شهرداری تاکنون میزان بدهی کارگران به نصف کاهش پیدا کرده و حقوق این مدت نیز به کارکنان شهرداری پرداخت شده است.
وی همچنین با اشاره به کمبود امکانات و عدم امنیت در آرامستان جدید این شهر گفت: وقتی یک تغییر ایجاد می شود و شرایط جدیدی رقم می خورد، قطعا با یک سری از کمبودها مواجه خواهیم بود.
آقامیری ادامه داد: البته از زمان انتقال قبرستان سعی شده که حداقلهایی از نظر امکانات در محل ایجاد شود، مواردی چون امکانات مورد نیاز درون سالنها، وجود قبرهای آماده و منظم که در قبرستان قبل مشکلاتی را ایجاد کرده بود و به طور کلی سعی شده که یک شرایط رفاهی نسبی ایجاد شود.

بهبهان - خبرگزاری مهر: شهردار بهبهان گفت: تا کنون نتوانستیم حقوق ها را به موقع پرداخت کنیم اما تلاش می کنیم که پرداخت حقوق کارگران در اولویت کارهای شهرداری باشد.
کد خبر 2157954
نظر شما