پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مهر ۱۳۹۲، ۲۰:۳۷

ولایت فقیه استمرار راه غدیر است/ برخی در صدد کمرنگ کردن فرهنگ غدیر هستند

ولایت فقیه استمرار راه غدیر است/ برخی در صدد کمرنگ کردن فرهنگ غدیر هستند

ورامین - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران گفت: ولایت فقیه استمرار غدیراست و در عصر غیبت باید مسلمانان پیرو جانشین امام معصوم که همان ولی فقیه است، باشند و باید تبعیت از ولی فقیه را به منزله تبعیت از اهل بیت تلقی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعداز ظهر شنبه مراسم جشن غدیر و تقدیر از سادات نمونه تیزهوشان شهرستان ورامین با حضور دانش آموز نخبه ورامین در مدرسه فرزانگان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام سید محسن محمودی با گرامیداشت عید سعید غدیر خم اظهار داشت: عید غدیر بزرگترین عید مسلمانان جهان است و باید همه در جهت گرامیداشت این روز بزرگ تلاش کنند.

امام جمعه موقت ورامین افزود: خطبه غدیر کلاس درس خداشناسی و امام شناسی است و کسی که به دنبال آموختن معارف ناب اهل بیت عصمت و طهارت است باید خطبه غدیر را با دقت مطالعه کند.

این مسئول عنوان کرد: عید غدیر به دلیل اینکه عید ولایت است، عید کل اسلام محسوب می‌شود و از اصول دین است ولی عید قربان و عید فطر به دلیل حج و روزه از فروعات هستند.

وی اضافه کرد: خطبه غدیر و آموزه های آن به عنوان بهترین الگو باید در زندگی مسلمانان بویژه شیعیان ساری و جاری شود و اگر کسی در این زمینه غفلت کند در پیشگاه الهی شرمسار خواهد بود.

عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورامین گفت: غدیر نه تنها مسئله‌ای تاریخی است بلکه ریشه در آیات و روایات داشته و یکی از سنت‌های پیامبر بوده که ادامه آن بستگی به مسئله غدیر دارد.

وی افزود: واقعه غدیر خم یکی از موضوعات مهم و اساسی در طول تاریخ اسلام بوده که هیچ‏کس نمی‏تواند این موضوع را انکار کند  و بسیاری از اصحاب پیامبر اعم از شیعه و سنی این حادثه را روایت کردند و بر صدق آن شهادت دادند.

محمودی ادامه داد: امیر مومنان مصداق بارز تمام خصوصیات و ویژگی‌های امامت بودند که پیامبر خدا (ص) با انتصاب ایشان به این مقام، در حقیقت الگوی حکومت اسلامی را به جهانیان ارائه فرمودند.

عضو ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ورامین اظهار داشت: دشمنان برای فراگیر نشدن فرهنگ غدیر در سطح جامعه در حال تلاش بوده به طوری که می خواهند این عید بزرگ بشریت و عیدالله را کمرنگ کنند، پس باید فرهنگ غدیر که همان فرهنگ حضرت زهرا(س) است، در جامعه احیا شود.

وی تأکید کرد: زمانی می‌توان به وضعیت مطلوب رسید که بشریت به غدیر بازگردد و در مسیر اهل بیت(ع) که مسیر هدایت و کمال بشری است قرار گیرد، زیرا نجات بشر امروزی از یوغ ستم و استکبار در بازگشت به غدیر و قرار گرفتن زیر پرچم ولایت اهل بیت(ع) است.

محمودی ادامه داد: ولایت فقیه استمرار غدیر است و در عصر غیبت باید مسلمانان پیرو جانشین امام معصوم که همان ولی فقیه باشند و باید تبعیت از ولی فقیه را به منزله تبعیت از اهل بیت تلقی کرد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران با اشاره به رسالت دانش آموزان در عصر حاضر بیان داشت: دانش آموزان و نسل جوان ما باید به خوبی درس بخوانند و به عنوان نماینده فرهنگ تشیع در علوم مختلف بدرخشند و باعث سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی شوند.

وی تأکید کرد: نسل جوان باید به مسائل اخلاقی توجه ویژه داشته باشند و با رعایت حجاب اسلامی و الگو قرار دادن ائمه معصومین زمینه رشد اخلاق فردی خود را فراهم کنند.

در پایان این مراسم از سادات نخبه شهرستان ورامین با اهدای هدایایی تجلیل شد.
 

کد خبر 2158310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha