به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سيد محمد شاهچراغي عصر شنبه در بازديد از مسجد امام سمنان و نشست بررسي مسايل و مشكلات اين بناي تاريخي گفت: دستگاه هاي مختلف نظير شهرداري، ميراث فرهنگي، مسكن و شهرسازي و ... در رسيدگي بيشتر به اين مسجد و اختصاص اعتبارات لازم براي بازسازي و مرمت آن تلاش بيشتري کنند.
وي با ابراز تاسف از اینکه بخش هاي مختلف مسجد امام سمنان در حال تخريب است گفت: تشكيل هيئت امنایی براي اداره اين مسجد ضروري است.
امام جمعه سمنان همچنین با تاکید بر اینکه باید از ظرفیتهای مساجد برای ارشاد، هدایت و آگاهی مردم استفاده شود افزود: معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) نیز به مساجد اهمیت میدادند و می فرمودند از اسلحه دشمن نترسید، از خالی شدن مساجد بترسید و این امر بیانگر اهمیت نقش مساجد است.
وی ابراز کرد: امام جماعت بیشترین نقش را در مسجد دارد و برخورد وی باید طوری باشد که باعث جذب جوانان به مساجد شود.
نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مسجد امام سمنان به عنوان يكي از بناهاي تاريخي بارز استان از اهميت ويژهاي برخوردار است.
آیت الله شاهچراغي در خاتمه افزود: اين مسجد در گذشته يكي از گذرهاي عمومي پررفت و آمد بوده و احداث آن با هدف حفظ فرهنگ اسلامي و ايراني طرحريزي شده است.
نظر شما