پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مهر ۱۳۹۲، ۹:۲۸

کمک 900 میلیون تومانی خیرین در طرح "ارمغان مهر"/ معاینه رایگان 16 هزار دانش آموز نیازمند

کمک 900 میلیون تومانی خیرین در طرح "ارمغان مهر"/ معاینه رایگان 16 هزار دانش آموز نیازمند

 رئیس سازمان داوطلبان از معاینه رایگان بیش از 16 هزار دانش‌آموز در طرح ارمغان مهر خبر داد و گفت: اجرای این طرح با توزیع 42 هزار بسته آموزشی و بهداشتی به ارزش ریالی 900 میلیون تومان همراه بوده است.

فرح ناز رافع در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح جزئیات طرح ارمغان مهر در کشور گفت: این طرح از پانزدهم شهریور تا پایان مهر ادامه دارد که به‌مناسبت آغاز فصل بازگشایی مدارس در 26 استان کشور اجرایی شده است که معاینه دانش آموزان توسط پزشکان داوطلب بخشی از اجرای این طرح بوده است.
 
وی با بیان اینکه در این طرح علاوه بر معاینه 16 هزار و 744 دانش‌آموز مناطق محروم، 42 هزار و 692 بسته آموزشی و بهداشتی میان دانش‌آموزان توزیع شده است گفت: با حمایت خیرین توانستیم حدود 10 هزار بسته آموزشی و بهداشتی میان دانش‌آموزان مناطق زلزله‌زده بوشهر، آذربایجان‌شرقی و خراسان‌جنوبی توزیع کنیم.
 
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر اظهار داشت: جمعا 900 میلیون تومان ارزش ریالی ویزیت هزارو 270 دانش‌آموز در مناطق محروم و ارائه بسته های آموزشی و بهداشتی در 26 استان کشور ویژه دانش آموزان نیازمند در این طرح بوده است که با کمک خیرین و مشارکت مردمی تامین اعتبار شده است.
 
این بسته ها حاوی ملزومات تحصیلی و  بهداشتی، اقلام مورد نیاز همچون کفش، البسه ، کیف و مواد غذایی بوده است.
کد خبر 2158359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha