پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ مهر ۱۳۹۲، ۹:۳۷

هزارجريبي:

هزینه در ورزش سرمایه گذاري بلند مدت است

هزینه در ورزش سرمایه گذاري بلند مدت است

گرگان- خبرگزاري مهر: نایب رئیس شورای شهر گرگان گفت: هزینه در بخش ورزش هزینه نیست و یک سرمایه گذاری بلند مدت است و با ساخت هر ورزشگاه یک زندان بسته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نبی هزارجریبی شامگاه گذشته در جلسه صحن علنی شورای شهر گرگان در نوزدهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر گرگان اظهار داشت: ساخت یک ورزشگاه یک سرمایه گذاری بلند مدت است و با احداث هر ورزشگاه یک زندان بسته خواهد شد، چرا که کاهش مفاسد اجتماعی و امنیت محیطی را در پی خواهد داشت.

وی نگین ورزش استان را بسکتبال دانست و تصریح کرد: باید در حوزه ورزش به پیشکسوت توجه خاصی شود و این فرهنگ در بین ورزشکاران ما نهادینه گردد.

عضو دیگر شورای اسلامی شهر گرگان در این خصوص با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) بیان داشت: ورزش متعلق به زمان خاصی نیست و از قدیم وجود داشته و پیامبر اکرم (ص) و بزرگان دینی ما در این خصوص تاکیدات فروانی داشتهاند.

زهرا نورا افزود: از سال 1379 حمایت از ورزش در برنامههای شهرداری و شورای شهر قرار گرفت و در این راستا تاکنون مصوبات خوبی نیز به تصویب رسیده است.

وی در پایان تصریح کرد: با همه اقدامات انجام شده اما هنوز در حوزه ورزش بانوان به دلیل نداشتن اسپانسر قوی به توفیقات خوبی در سطح شهرستان دست نیافته ایم و لازم است در این خصوص توجه بیشتری شود.

کد خبر 2158388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha