به گزارش خبرنگار مهر. فریده شجاعی شنبه شب در مراسم تجلیل از ورزشکاران و تیم های برتر شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: در سال گذشته موفقیتهای بسیاری را کسب کردیم و برای اولین بار تیم ملی فوتسال بانوان ما در مسابقات رسمی آسیایی موفق شد مقام نائب قهرمانی را از آن خود کند که افتخار بزرگی برای کشورمان بود.
وی افزود: این موفقیت ها مدیون تلاشهای یک مجموعه بوده که در راس آن رئیس فدراسیون قرار داشته است که جای تشکر دارد و اکنون نیز هیات های داخلی ما باید فعالیت خوبی داشته باشند تا ما بتوانیم تیم های ملی خوبی را داشته باشیم.
نائب رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: در استان خوزستان اکنون نگاه ویژه ای به فوتبال و فوتسال بانوان می شود و جا دارد از مسئولان ورزش دوست این استان تشکر و قدردانی کرد.
وی بیان کرد: از تمام مجموعه ای که تیم حفاری را حمایت کردند تا این تیم با شایستگی مقام قهرمانی لیگ برتر فوتسال بانوان را از آن خود کند قدردانی می کنیم واین تیم به گفته خیلی ها این تیم از نظر اخلاقی و رفتاری نیز نمونه بوده است که بازهم جای تقدیر دارد.
شجاعی اظهار کرد: امیدوارم که این نشاط و شادابی از طریق فوتبال و فوتسال در استان خوزستان روز به روز بیشتر شود و ما شاهد ارتقای سطح سلامت جامعه و در کنار آن رشد و پویایی ورزش کشور باشیم.

اهواز - خبرگزاری مهر: نائب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: نشاط و شادابی از طریق فوتبال و فوتسال می تواند روز به روز در خوزستان بیشتر شود و ما شاهد ارتقای سطح سلامت جامعه و در کنار آن رشد و پویایی ورزش کشور باشیم.
کد خبر 2158484
نظر شما