پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۲۱

غیاثی تبار:

تاثیر مسابقات ملی مهارت در پیشرفت کشور قابل توجه است

تاثیر مسابقات ملی مهارت در پیشرفت کشور قابل توجه است

کرج - خبرگزاری مهر: معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز با اشاره به در پیش بودن چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت گفت: این مسابقات بستر رقابت سالم بین مهارت آموختگان مراکز و آموزشگاههای فنی و حرفه ای پدید می آورد که در پیشرفت کشور قابل توجه است.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی غیاثی تبار پیش از ظهر یکشنبه در نشست هماهنگی مسابقات ملی مهارت در کرج اظهار داشت: این مسابقات علاوه بر شناسایی استعدادهای جوانان و ایجاد فرصت برابر برای جوانان زیر 21 سال امکان سنجش توانمندی و مهارت کارآموزان و آموزش دیدگان فنی و حرفه ای را با استفاده از آخرین متدهای روز دنیا ایجاد می کند.

غیاثی تبار یادآور شد: چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت با هدف کشف استعدادهای جوانان، شناساندن اهمیت آموزشهای شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه، ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد فرصتی مناسب جهت تبادل اطلاعات فنی و تجاری حرفه ای بین جوانان کشور برگزار می شود.

وی شناسایی کمبود آموزشی مهارت، ارتقای سطح استانداردهای آموزش مهارت در کشور، ایجاد انگیزه در جوانان برای کسب مهارت و فراهم کردن فرصت مناسب جهت رقابت سالم بین جوانان کشور را از دیگر اهداف این مسابقات برشمرد.

به گفته غیاثی تبار مسابقات ملی مهارت بستر مناسب برای رقابت سالم بین مهارت آموختگان مراکز و آموزشگاههای فنی و حرفه ای کشور پدید می آورد.

معاون آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز با اشاره به حضور و داوری مربیان آموزش فنی و حرفه ای در این مسابقات افزود: این مسابقات فرصتی برای آشنایی مربیان با روش های جدید ارزشیابی و بستری برای افزایش توانمندی آنان است.

مسابقات جهانی مهارت فرصت اصلاح نظام آموزشی شغلی را فراهم می کند

وی در ادامه حضور در مسابقات جهانی 2015 برزیل را که برترین های مسابقات ملی مهارت به آن راه پیدا خواهند کرد، بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: آشنایی با علم روز و فناوری جدید و انتقال تجربیات جهانی به نظام آموزش فنی و حرفه ای باعث تاثیر مضاعف در توسعه اقتصادی شده و نقش بسیار بالایی در پیشرفت کشور دارد.

غباثی تبار گفت: مسابقات جهانی مهارت این فرصت را فراهم می سازد تا همپای کشورهای جهانی به اصلاح نظام آموزشی شغلی بپردازیم و از تکنولوژی های نوین در توسعه کشور استفاده کنیم.

چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت با حضور دانش آموختگانی از سراسر کشور از چهارم تا هشتم آبان ماه به میزبانی استان البرز در کرج برگزار می شود.

کد خبر 2158622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha