پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۸

انیمیشن نوام چامسکی به جشنواره مستند نیویورک می‌آید

انیمیشن نوام چامسکی به جشنواره مستند نیویورک می‌آید

فیلم انیمیشن مستند "آیا مرد قد بلند خوشحال است؟" که به بررسی زندگی و آثار نوام چامسکی می پردازد، قرار است ماه آینده میلادی در جشنواره فیلم مستند نیویورک کشور آمریکا اکران شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ددلاین، مستند انیمیشنی "آیا مرد قد بلند خوشحال است؟" به کارگردانی "مایکل گاردنی" قرار است ماه آینده در جشنواره فیلم مستند نیویورک اکران شود.

مایکل گاردنی 50 ساله، اهل کشور فرانسه است و از آثار پیشین او می توان به "درخشش ابدی یک ذهن پاک" با بازی متفاوت "جیم کری" نام برد.

مستند انیمیشن "آیا مرد قد بلند خوشحال است؟" درباره زندگی و آثار نوام چامسکی زبانشناس و سیاستمدار آمریکایی است.

نوام چامسکی 84 ساله، خالق نظریاتی در حوزه زبانشناسی و پدر زبانشناسی نوین آمریکا است. چامسکی همچنین از سیاستمداران فعال و از معترضان سرسخت سیاست های اقتصادی و بین‌المللی دولتمردان آمریکایی به حساب می آید.

از آثار سیاسی نوام چامسکی می توان به کتاب های "هژمونی بقا"، "اشغال" (در دفاع از جنبش اشغال وال استریت) و "مشکلات دانش و آزادی" نام برد.

آخرین کتاب وی نیز با عنوان "درباره تروریسم غربی" با همکاری آندره ولچک، خبرنگار روسی الاصل به تازگی به چاپ رسیده است.

جشنواره فیلم مستند نیویورک از اواسط ماه آینده میلادی برگزار خواهد شد.
 

کد خبر 2158676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha