به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی معلمی پیش از ظهر یکشنبه به مناسبت هفته پیوند در مدرسه شاهد قائم شهر با اشاره به اینکه کشورها ومردمی که از نعمت ولایت و امامت برخوردارنیستند، نباید در علم و دانش از بقیه کشورها پیشی داشته باشند، اظهارداشت: باید تعلیم و تربیت را جدی گرفت و برای پیشرفت در علم و دانش تلاش بسیار کرد.
وی با بیان اینکه در تعلیم و تربیت باید تلاش کرد و پس از انقلاب این مسئله جدی گرفته شده است، افزود: قبل از پیروزی انقلاب در کشور نبود فرصت رشد استعداد ها موجب عقب ماندگی جمهوری اسلامی در صنایع مختلف از کشورهای دیگر گردید.
نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری با اشاره به فراهم شدن بستر مناسب پس از پیروزی انقلاب در کشور، اذعان داشت: نشست مقام معظم رهبری با دانشجویان، نخبگان در زمینه های مختلف موجب فراهم شدن زمینه رشد و پیشرفت در کشور و همچنین ترس و هراس در دشمنان جمهوری اسلامی گردید.
معلمی بیان کرد: جدی گرفتن پیوند و اتصال خانواده و مدرسه هر چقدر نزدیک تر و تنگناتر باشد برای تحصیل و تربیت در جامعه تاثیرگذارتر و امیدواری به آینده را بیشتر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه خانواده ها برای تربیت فرزندران با مدارس همکاری داشته باشند، اظهارداشت: با همکاری و تعامل بین مدرسه و اولیاء دانش آموزان بستری مناسب برای تربیت دانش آموزان فراهم می آورد.
وی تاکید کرد: اگر خانواده ها وقت و حوصله بیشتری برای فرزندان خود بگذارند، می توانند فرزندان خود را در خانه کنترل و مهار کنند.
مشارکت مردم با مدارس مشکلات را به حداقل رسانده است
همچنین مدیر آموزش و پرورش قائم شهر با بیان اینکه یکی از اتفاقات مهم در این شهرستان مشارکت خانواده ها در امور اداری و مالی مدارس می باشد، گفت: قائم شهر با داشتن 300 مدرسه و 300 انجمن اولیاء و مربیان نقش خود را در اداره امور مدارس به اثبات رساند.
مفید فلاحی با اشاره به محدود بودن سرانه دولتی، اظهارداشت: مشارکت دلسوزانه اولیاء دانش آموزان مشکلات را به حداقل و شکایات مردمی را کاهش داده است.
وی افزود: مردم پذیرفتند در شرایط سخت اقتصاد مقاومتی باید به دولت کمک کنند و در این راستا، یکی از مدارس شهرستان 700 میلیون ريال مشارکت مردمی داشته است.
نظر شما