به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی یوسفی عصر دوشنبه در جمع تولید کنندگان استان برنامهریزی صنعتی را لازمه موفقیت تولیدکنندگان دانست و افزود: تولیدکننده باید بتواند مشکلات امروز را برطرف و آینده را خوب ببیند و این امر نیازمند سرمایهگذاری است.
وی همچنین با اشاره به اينكه صنعت عنصر اصلي پيشرفت و بي نيازي يك ملت است، اظهارداشت: با وجود تحريم هاي شديد و بي سابقه دشمنان هنوز قلب صنعت در اين كشور مي تپد این يعني توليدكنندگان ایرانی به مرحله اي از بالندگي و رشد رسيده اند كه در صورت فراهم شدن امكانات، توانايي رقابت با بزرگترين برندهاي دنيا را دارند.
مدیرکل استاندارد گیلان گفت: با فراهم شدن شرايط مساعدتر در دولت جديد صنعتگران باید قدرتمندانه تر و پوياتر از قبل به فعاليت خود ادامه دهند.
وی افزود: استاندارد فراتر از نشان و فرآيندي براي بهبود زندگي شهروندان است كه بي توجهي به آن علاوه بر تهديد سلامت انسان ها مانعي مهم براي توسعه و رشد اقتصاد كشورها محسوب مي شود.
یوسفی با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر ضرورت توسعه و ارتقاي استانداردهاي ملي و ارزيابي و انطباق آن با استانداردهاي بين المللي گفت: تاكيد معظم له بر لزوم استاندارد سازي وظيفه فعالان اين عرصه را سنگين كرده است.
وي در ادامه با بيان اينكه استاندارد در بسياري از جوامع به فرهنگ تبديل شده است، افزود: افزايش توليدات كيفي و ايجاد اعتماد عمومي نتيجه رعايت استانداردها و هدف مهم فعالان عرصه استاندارد در كشور است.
مديركل استاندارد گيلان تحت پوشش قرار دادن ۲۹۹ كالاي توليد داخلي در قالب طرح تجا (توسعه جامع استاندارد سازي ) را از اقدامات مهم سازمان ملي استاندارد براي شكوفايي استانداردهاي ملي عنوان كرد.
وی همچنین با بيان اينكه اين طرح در پنج مرحله تمامي كالاهاي توليد داخل را تحت پوشش قرار مي دهد، یادآورشد: اجراي موفق اين طرح در سايه همفكري ، همدلي و همراهي مسئولان و جامعه توليدكننده تحقق مي يابد.
نظر شما