به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدي ظهر سه شنبه در حاشیه جلسه كميته پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در فرمانداری شهرستان آمل گفت: در مرحله نخست اجرای این طرح، مدرسه های دولتی استان بصورت داوطلبانه و مستقیم در طراحی و اجرای برنامه های پیشگیرانه مشاركت دارند.
وی افزود: به مدیران وعوامل برگزاری اجرای این طرح در این مدارس" نشان مراقب " اعطاء می شود.
رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش مازندران، بر ضرورت توجه بیشتر به مدارس درمعرض آسيب هاي اجتماعي استان تاکید کرد، ادامه داد: شناسايي نيازهاي فكري و اجتماعي دانش آموزان بايد اساسي ترين برنامه مسئولان استان و شهرستان ها باشد.
احمدي با تاکید یر اینکه باید مدارس در خطر آسيب هاي اجتماعي بايد توسط مدیران مدارس و مسولان آموزش و پرورش شهرستان و مناطق شناسايي شوند، تصریح کرد: همسو با این اقدام ها ، برنامه هاي مدوني براي پيشگيري ازخطر آسيب ها تنظيم و اجرا شود.
وی، از خانواده ها نیز خواست بیش از توجه ودغدغه غالب آنان به مسايل اقتصادي، به امور فرهنگي فرزندان نیز همت بیشتری داشته باشند.
رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش مازندران یادآورشد: هم اكنون ، تعداد زیادی از مدارس در تمامی دوره های تحصیلی، زیر پوشش خدمات و برنامه های پیشگیرانه دانش آموزی قرار دارند كه برای استفاده از ظرفیت آن ها، در سال تحصیلی آینده تصمیم بر آن است تا به ساماندهی ، ارتقای كیفیت و شبكه سازی و هم افزایی فعالیت های مدارس در راستای کاهش وپیشگیری از آسیب های اجتماعی دانش آموزان اقدام شود.
بيش از 460 هزار دانش آموز مازندراني در حدود شش هزار مدرسه این استان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما